113m², 4-5h+k+s

Rantaniityntie 5 A 2, Sarfvik, Sarvvik

415 000 €

Monien mahdollisuuksien asunto

Kaksikerroksinen rivitalokoti

Alakerran eteisestä on käynti moderniin keittiöön, jossa on työtason päällä iso ikkuna. Keittiö aukeaa yhdistettyyn ruokailutilaan ja olohuoneeseen, josta voi halutessaan erottaa huoneen työ- tai makuuhuoneeksi. Keittiön kaapistot ovat kiiltävän valkoiset ja kaapistojen välitilan lasi on taustamaalattu valkoiseksi. Laadukas komposiittityötaso on harmaa. Kodinkoneet on integroitu kaapistoihin. Lattiat ovat valkaistua saarniparkettia. Alakerran eteläsivulla on asunnon levyinen kaareva terassi, joka aukeaa omalle suojaisalle piha-alueelle. Toinen terassi on sisääntulopuolella. Molemmilla puolilla on ulkovarasto. 
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, arkiolohuone/makuuhuone ja saunaosasto. Saunan pesutilat on kaakeloitu kiiltävän valkoisilla laatoilla, tehosteseinä ja lattiat ovat vaalean harmaata mosaiikkilaattaa. Saunan panelointi ja lauteet ovat tervaleppää. Masterbedroomin ylellisyyttä lisää tilava vaate-/pukeutumistila. 


Sarfvikin uuden asuinalueen koteja ympäröi arvokas luonto ja merimaisema runsaine rannikkosaarineen on välittömästi saavutettavissa. Sarfvikin Joutsen tulee Rantaniityn kortteliin merenlahteen työntyvälle niemelle, jota rajaavat Saunalahden ja Espoonlahden merialueet. Alue on Rantaniityn puiston ja Grännäsin puiston muodostamien kukkuloiden väliin sijoittuva suojaisa laakso. Puistojen takana ovat Sarfvikin Puistotie pohjoisessa ja Sarfvikin golfkenttä lännessä. 
Sarfvikista pääsee autoillen Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa. Kivenlahden, Masalan ja Kirkkonummen palvelut ovat vain pienen ajomatkan päässä ja kattavat kaupalliset palvelut löytyvät Espoonlahden Lippulaivasta ja Matinkylän Isosta Omenasta. Kivenlahti-Kirkkonummi-moottoritien ja länsimetron valmistuttua Sarfvikin asukkailla on erinomaiset kulkuyhteydet eri suuntiin.

Tutustu Sarfvikin alueen nettisivuihinYhtiön nimi
Asunto Oy Sarfvikin Joutsen, Kirkkonummi
Sijainti
Rantaniityntie 5 A 2, 02390 Sarvvik
Kaupunginosa
Sarfvik
Pinta-Ala
113,0 m²
Huoneistotyyppi
4-5h+k+s
Kerros
1-2/2
Tila
Valmis
Valmistunut
10/2014
Velaton hinta
415 000,00 €
Myyntihinta
128 872,00 €
Hoitovastike
406,80 €
Pääomavastike
1 560,53 €
Asuntojen myynti
Hätönen Eeva
0201 344449

Siirry alkuun