Asuntohakemus 0

Vanha viertotie 6

Etelä-Haaga Helsinki

0

asuntoa vapaana

23 - 59 m²

33 asuntoa

Peruskorjatuissa kodeissa 50-luvun tunnelmaa

Vehreässä Etelä-Haagassa

Rauhallisen päättyvän kadun varrella sijaitsevan talon asunnot on saneerattu rakennuksen klassista 50-luvun henkeä kunnioittaen. Asuntojen seesteinen tunnelma saa tukea hillityistä pintamateriaaleista ja isoista, yleensä huoneiden levyisistä ikkunoista. Huoneistojen lasiaukkoiset väliovet on myös pyritty säilyttämään. 29 m2:n koteja lukuun ottamatta kaikissa asunnoissa on lasitettu länsiparveke.

Asuinhuoneiden lattiamateriaalina on tammilaminaatti ja kaakeloiduissa kylpyhuoneissa värisävyinä ovat pehmeän keltainen ja tummanharmaa. Muissa kuin 25 m2:n yksiöissä on paikka pyykinpesukoneelle ja muissa kuin 23 ja 29 m2:n yksiöissä on astianpesukonevaraus.
Kohde sijaitsee Etelä-Haagassa vehreällä ja viihtyisällä Kultareunan alueella. Ruokakaupat, lääkäriasema, apteekki, pesulapalvelut sekä mm. kirjakauppa ja posti löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä Munkkivuoren ostoskeskuksesta. Alueella sijaitsee myös päiväkoti. Etelä-Haagassa on upeat mahdollisuudet ulkoilla vaihtelevissa maastoissa. Kävelyreittejä löytyy Korppaanpuistosta Meilahteen saakka ja lähistöllä on myös Talin liikuntapuisto.

Vanhalle viertotielle pääsee esimerkiksi HKL:n bussilinjoilla 14, 39 ja 57. Raitiovaunu 10:n päätepysäkille on matkaa kolmisensataa metriä. Lisäksi Vihdin- ja Huopalahdentietä kulkee lisäksi useita seutu- ja U-linjoja Espoon, Vantaan, Klaukkalan ja Takkulan suuntiin.

Talon tiedot

Sijainti
Vanha viertotie 6, 00350 Helsinki
Kaupunginosa
Etelä-Haaga
Asuntojen lukumäärä
33
Huoneistojen koot
23 - 59 m²
Kerrosten lukumäärä
3
Rakennusvuosi
1959
Energialuokka
D(2012)
Hissi
Kyllä
Yhteiset tilat

Sauna

Kuivaushuone

Pesutupa Valmistunut 2010

Kerhotila

Irtaimistovarasto

Ulkoiluvälinevarasto

TV-järjestelmä
kaapeli-TV Sonera
Tietoliikenneyhteydet

Valmius Soneran laajakaistaan 2/2 Mb/s -nopeudella sisältyy vuokraan

Asunnot