44 m², 2h+kk

Pakilantie 17, Maunula, Helsinki

975 €

Vapaa 1.11.2015

Remontoitu vuokra-asunto Maunulassa

Raikkain värein sisustettu kaksio

Viihtyisän kodin keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan, joka on helppo kalustaa viihtyisäksi. olohuoneesta liukuovella erotetusta makuuhuoneesta pääsee parvekkeelle. Reilusti tilaa vaatesäilytykselle löytyy erillisestä vaatehuoneesta.

Vaaleasävyisen kodin lattiat ovat kaunista valkoista tammilankkua mukailevaa laminaattia. Keittiön kaapistot ovat raikkaan valkoiset ja ylä- ja alakaappien välinen tila on laatoitettu pirteällä auringon keltaisella laatalla. Laminaattityötaso on valkoinen. Varustukseen kuuluu keraaminen liesitaso ja kalusteuuni, jääkaappipakastin ja kalusteisiin integroitu astianpesukone. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu keltaisilla mosaiikkilaatoilla ja lattiat ovat valkoista kuusikulmaista laattaa. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus.

Asunto ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Maunula on vehreä ja viihtyisä, aktiivisesta asukastoiminnastaan tunnettu kaupunginosa Maunulanpuiston ja Pirkkolan ulkoilualueiden kainalossa. Pääasiassa 50–70 -luvuilla rakennettujen kerrostalojen ja viehättävien pientalojen värittämästä naapurustosta löytyvät lähikaupat, ravintolat ja kahvilat sekä sairaala, terveysasema ja kirjasto. Myös reippailumahdollisuudet ovat lähes rajattomat: Pirkkolan urheilupuistoon on matkaa hieman yli kilometri ja ulkoilusta nauttivat löytävät Maunulanpuiston puolelta Maunulan ulkoilumajan palveluineen.

 


Sijainti
Pakilantie 17 A, 00630 Helsinki
Kaupunginosa
Maunula
Pinta-Ala
44 m²
Huoneistotyyppi
2h+kk
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
4
Hissi
Kyllä
Parveke
Kyllä
Vapautuu
1.11.2015
Valmistunut
12/1962
Lemmikkieläimet
Sallittu
Tähtiluokka
Vuokra
975 €/kk
Vesimaksu sisältyy vuokraan
Kyllä
TV-järjestelmä
kaapeli-TV Sonera
Tietoliikenneyhteydet

Valmius Soneran laajakaistaan 2/2 Mb/s -nopeudella sisältyy vuokraan.

Kotivakuutus
Pakollinen
Varallisuusrajat
Ei
Vakuus
250,00 €
Asuntojen myynti
SATO Vuokraus ja myynti, PKS2
0201 34 4301
Puheluiden hinnat »

Siirry talon sivulle

Tulosta (PDF)

Siirry alkuun