SATO Pulssi

Hei, mies tai muunsukupuolinen

Juuri sinua kaipaamme mukaan SATO Pulssiin!

Asukaspaneelissa naiset ovat parhaillaan vallassa ja tasapainoa kaivataan. Tule siis mukaan vaikuttamaan koti- ja asumisasioihin omalla äänelläsi.

Suhde31 SATO Pulssi

SATO Pulssi on älypuhelimella toimiva SATOn asukaspaneeli. SATO Pulssiin ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat asukkaamme. Jos olet kiinnostunut kotisi, sen ympäristön ja SATOkodissa asumiseen liittyvien palveluiden kehittämisestä, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

MITÄ SATO PULSSI TEKEE?

SATO Pulssi kuuntelee kotiunelmiasi, huoliasi ja haaveitasi. Pulssin sykkeessä pääset kommentoimaan myös SATOn asumiseen liittyviä suunnitelmia ja kehitysideoita.

MITEN OSALLISTUN?

SATO Pulssiin osallistuminen on helppoa. Voit itse valita, milloin haluat osallistua ja mihin kyselyihin vastata. Saat kutsuja nopeisiin mobiilikyselyihin ja silloin tällöin myös syvällisempiin tutkimuskokonaisuuksiin. Viimeksi mainituissa asumiseen liittyviä teemoja pohditaan esimerkiksi työpajoissa tai ryhmäkeskusteluissa chattaamalla.

PALKITAANKO OSALLISTUMISESTA?

SATO Pulssiin osallistumisesta palkitaan kyselyiden laadun mukaan. Nopeiden mobiilikyselyiden tai verkkokyselyiden yhteydessä kaikkien vastaajien kesken arvotaan kolme 20 euron arvoista lahjakorttia. Syvällisempiin tutkimuskokonaisuuksiin osallistuvat palkitaan projektikohtaisesti lahjakortein.

MITEN LIITYN?

Klikkaa itsesi alla olevaan ilmoittautumislomakkeeseen, jossa kysymme sinulta tarvittavat taustatiedot.

Rekisteröidy SATO Pulssiin »

Jos mielesi halajaa pois asukaspaneelista, laita viestiä osoitteeseen insight@marketingclinic.fi ja kerro, että haluat erota Pulssista.

Mitä Pulssissa kyseltiin vuonna 2017?

SATO Pulssin synnyinvuonna kyselimme panelisteilta mm. naapuruudesta, keittiön tilaratkaisuista ja jätepisteiden toimivuudesta. Kyselyiden tulokset ovat saaneet satolaisiin liikettä ja mm. jätepisteiden opastusta kehitetään kovaa vauhtia asukasystävällisempään suuntaan.

expand_less

SATO Pulssin säännöt

SATO Pulssi on SATOn asukaspaneeli. Osallistumalla SATO Pulssin kyselyihin ja tutkimuksiin SATOn asukkaat voivat vaikuttaa asumisratkaisujen ja niihin liittyvien palveluiden kehittämiseen. SATO Pulssin jäsenet osallistuvat niin nopeisiin mobiilikyselyihin kuin syvällisempiin kehitysprojekteihin. SATO Pulssi on keino saada asukkaiden ääni mukaan kehitystyöhön alusta alkaen. Asukkaidemme tarpeiden ja toiveiden ymmärtäminen on meille tärkeä osa liiketoiminnan kehittämistä.

SATO Pulssi -asukaspaneeli toteutetaan yhteistyössä Marketing Clinic Finland Oy:n kanssa. Tutkimusten kautta kerätty aineisto jalostetaan SATOn palvelu- ja tuotekehityksen sekä liiketoiminnan käyttöön. SATO Oyj päivittää rekisteröitymisen yhteydessä mahdolliset muuttuneet yhteystiedot.

Asukaspaneelin tietosuojaseloste ja rekisteriseloste sekä Asukasyhteisön säännöt »

KOTONA - INNOSTU IDEOISTA JA JAA OMASI!

bf4862d