Haemme HR-asiantuntijaa Helsinkiin

Oletko HR-ammattilainen, joka kaipaa uusia haasteita? Haluaisitko työskennellä reilun 300 hengen yrityksessä, joka tarjoaa vastuullista vuokra-asumista ihminen ihmiselle -periaatteen mukaan? Energinen, ammattitaitoinen ja rento neljän hengen HR-tiimimme etsii joukkoonsa ammattilaista, joka syttyy HR-työn ytimestä; datasta, järjestelmistä ja prosesseista. Tule meille SATOon HR-asiantuntijaksi!

HR-asiantuntijana vastuullasi on palkkaprosessin varmistaminen yhteistyössä ulkoistetun palkkahallinnon kanssa. Vastaat pääkäyttäjänä HR-järjestelmistä ja ylläpidät niitä päivittäin. Suunnittelemme päivityksiä järjestelmiimme. Pääset hyppäämään muutosten kelkkaan ja valitsemaan sekä ottamaan käyttöön mm. työajanseuranta- ja työvuorosuunnittelutyökaluja.

Työssäsi neuvot ja opastat esihenkilöitä ja henkilöstöä työsuhdeasioissa varmistaen osaltasi erinomaisen työntekijäkokemuksen työsuhteen eri vaiheissa. Suunnittelet ja järjestät erilaisia henkilöstötapahtumia yhteistyössä satolaisten kanssa. Vastuullasi on myös kattava HR-raportointi ja yhteydenpito HR:n ulkopuolisiin kumppaneihin. Lisäksi vastaat HR:n dokumenttihallinnasta.

Toivomme sinulta kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä, järjestelmistä sekä työlainsäädännön osaamista. Erilaisten järjestelmien lisäksi olet tottunut käyttämään työssäsi monipuolisesti Exceliä. Työssä onnistuminen edellyttää kykyä organisoida omaa työtä, priorisoida ja hallita useita tehtäviä samanaikaisesti. Olet työskentelytyyliltäsi järjestelmällinen ja yksityiskohtia hyvin hallitseva. Kehitämme toimintaamme kohti edelläkävijyyttä ja arvostamme kehitysorientoitunutta asennetta ja halua viedä toimintaamme vahvasti eteenpäin.

Miksi valitsisit SATOn?

Haluamme tarjota asiakkaillemme kodin, jossa asukkaat pystyvät keskittymään kaikkein tärkeimpään: omannäköiseen elämään. Me satolaiset haluamme olla asumisen asiantuntijoita ja edelläkävijöitä myös ylihuomenna. Meillä on rohkeus kehittyä, kyky onnistua. SATOn arvot ihminen ihmiselle, rima rohkeasti korkealle ja yhdessä onnistumisen ilo ovat toimintamme perusta.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön SATOssa sekä rennon ja avoimen tekemisen meiningin, jossa jokainen on valmis auttamaan toinen toistaan. Valmentava esihenkilötyö on meille myös sydämen asia. SATOlaisena saat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajat työterveyspalvelut sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa sekä lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana. Tarjoamme joustavan työajan, hybridityömahdollisuuden sekä kivat toimistotilat Käpylässä.

Tulevan kollegan Sariannan terveiset: ”SATOssa tehdään töitä ihmisen perustarpeen eli kotien äärellä, ja asiakaslähtöisyys näkyy kaikessa tekemisessämme. Meidän arvot ovat tosi ihmisläheiset ja ne aidosti näkyvät arjessa. Täällä pääsee kehittämään ja kehittymään ja asioihin pääsee oikeasti vaikuttamaan. Meillä on ihan huippu HR-tiimi ja odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan uuteen kollegaan. Laitahan siis hakemusta tulemaan!”

Tehtävä on vakituinen ja täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi (CV) palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.8.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Johanna Koramo, tavoitettavissa puhelimitse ti 2.8. klo 14-16, pe 5.8. klo 9-11 ja ti 9.8. klo 14-16 tai sähköpostitse johanna.koramo@sato.fi.

Olemme olleet suomalaisen asumisen asiantuntijoita jo yli 80 vuotta ja olemme sitä myös ylihuomenna. Kohtaamme asiakkaamme lämmöllä ja haluamme ratkaista jokaisen tilanteen sydämellä sekä vankalla ammattitaidolla. Arvomme rima rohkeasti korkealle, ihminen ihmiselle ja yhdessä onnistumisen ilo ovat läsnä arjessamme. Elinkaariajattelu ohjaa tekemistämme kotitalojen rakentamisesta korjaamiseen. Mahdollistamme asukkaillemme vastuullisen tavan asua, ja kannustamme heitä kestäviin valintoihin arjessa. Rakennamme viihtyisiä kotitaloja ja monimuotoisia asuinympäristöjä, jotka kestävät seuraaville sukupolville.

Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: www.sato.fi, LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube.