Tiedotteet

2017

15.2.2017

SATOkodissa asuminen taipui säveliksi


Kuva: Juho Paavola

Elämän ihanasta epätäydellisyydestä kertovan kappaleen musiikkivideossa kannetaan muuttolaatikoita, tuodaan naapurille viinereitä, kikatellaan sohvalla, mallataan tapettinäytteitä seinälle - tehdään kaikkea sitä, mitä tavallisissa, onnellisissa kodeissa nyt tavataan tehdä. Kaiken keskiössä on paikka, jossa ihmisen on hyvä olla.

Kappaleen ovat SATOlle tehneet kokeneet biisinikkarit Lilli Loiri-Seppä ja Jarkko Meretniemi, Fried Music -kustantamon House Writerit. SATOn mainonnan konsepti ja slogan Anna elämän viedä ovat päivätyökseen mainostoimisto Folkin copywriterinä työskentelevän Loiri-Sepän sekä hänen suunnitteluparinsa Paula Orren käsialaa.

- Kuten aina lauluja tehdessä, tässäkin meillä oli pyrkimys kertoa sellaisesta maailmasta, johon itse uskomme, Loiri-Seppä sanoo.

Maailma, josta Meretniemi ja Loiri-Seppä puhuvat, on toiveikkaampi kuin se, joka uutisissa näkyy. Filosofinen ajatus yhdistyy kappaleessa parivaljakon ajatuksiin vuokra-asumisesta.

- Suloisinta on päästä tekemään mainontaa ja markkinointiviestintää, jolla on merkitystä. Vuokra-asuminen on kaikkein fiksuin tapa asua nyt, kun niin monella työt ovat tänään täällä ja huomenna muualla, Loiri-Seppä sanoo.

Molemmilla biisintekijöillä oli sattumalta kokemusta SATOsta myös asukkaana. Loiri-Seppä muistaa, kuinka putkiremonttia paenneelle kolmen lapsen koiraperheelle ei meinannut löytyä kotia kirveelläkään, sillä koko lähiö oli saneerauksen alla.

- Soitin viimein SATOon. Puhelimeen vastasi Airi, joka sanoi, että tämän asian huolehtimisen voin lopettaa tähän puheluun. Hän lupasi hoitaa asian, ja hoiti, Loiri-Seppä hymyilee.

- Se on se SATO, mistä haluan kertoa. Aina meistä joku Airi huolehtii.


Kuuntele "Anna elämän viedä": https://youtu.be/p8pLQU_Kr1M

Lue lisää biisistä ja sen tekijöistä: www.kotona.fi/anna-elaman-vieda/satobiisi

Lisätietoja:

SATO Oyj
Miia Eloranta, markkinointi- ja viestintäjohtaja, p. 0201 34 4497 ja 050 441 4221
Laine Spellman, markkinointipäällikkö, p. 0201 34 4240 ja 040 455 5562

Siirry alkuun