Suhde31 Asiakasetu SATO Finlayson

Yksi maailmanhistorian ihanimmista tunteista on mennä nukkumaan omaan sänkyyn, vastapestyihin lakanoihin. SATOn asukkaana saat Finlaysonilta peräti 20 prosentin alennuksen lähes kaikista normaalihintaisista tuotteista - kuinka ihanaa!

TIESITKÖ? Finlayson on Suomen myydyin ja rakastetuin kodintekstiilivalmistaja. Lähes 200-vuotinen historia on opettanut finlaysonlaisia rakastamaan arkea, koteja ja erilaisia sisustustyylejä enemmän kuin itseään. Finlayson oli aikoinaan Pohjoismaiden suurin teollisuusyritys ja edelläkävijä monessa asiassa. Tänä päivänä he ovat vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa historiaa on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin yrityksen varhaiset omistajat.

Tervetuloa ostoksille »

SATOn asukas saa edun käyttämällä Finlaysonin verkkokaupassa tai myymälässä koodia SATO20. Etu koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita Muumilaakso- ja Jesus-sarjaa lukuunottamatta. Etua ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai etuuksiin ja se on voimassa 31.12.2019 saakka.