Suhde31 Asiakasetu SATO Whim

Haluamme tehdä arjestasi mahdollisimman sujuvaa myös kodin ulkopuolella. Siksi osa SATOn taloista on mukana pilotissa, jossa asukkaat pääsevät kokeilemaan Whim-liikkumissovellusta etuhintaan ja kehittämään kanssamme entistä sujuvampaa arkea ja asumisen palveluita.

Mikä on Whim?

Whim on mobiilisovellus, jolla saat käyttöösi julkisen liikenteen, taksit ja kaupunkipyörät sekä vuokra- ja yhteiskäyttöautot. Et tarvitse enää matkalippuja tai erillisiä maksuja.

Mukana olevat talot

Kartoitamme SATOn asukkaiden kiinnostusta tämän tyyppisiä asumisen palveluita kohtaan, ja siksi pilotissa on mukana rajattu määrä SATOn taloja: Malagankatu 7, Rionkatu 11 ja Junonkatu 4 Helsingissä. Merituulentie 38, Niittymaantiet 1 ja 2, Niittysillankulma 2 C-D ja Taivalmäki 5 Espoossa. Raudikkokujat 3, 5 ja 10, Staffaksenkuja 1, Maarinkunnaantie 3, Hernekuja 6, Hietapellonkuja 2, Horsmakuja 4a, Krassitie 6, Minttutie 28, Neilikkatie 13, Ohdaketie 1, Orvokkikujat 1a ja 1b, Peltolantie 12 C, Talvikkitie 38, Veturikujat 3 ja 5, Peltolantie 14 sekä Vihvilätie 3 Vantaalla.

Etu

Jos kotitalosi on mukana pilotissa, saat 10 € alennusta Whim Urban 30 -tilauksesta TAI 50 € alennusta Whim Unlimited -tilauksesta ensimmäisen kolmen tilausjakson ajan. Lisäksi keräämme kokeilusta palautetta, ja Whim järjestää SATOn asukkaille myöhemmin työpajan, jossa pääset vaikuttamaan sekä Whim-sovelluksen että asumisen palveluiden kehittämiseen.
Suhde169 Whim hinnasto FI
°Whim Urban -tilaus koskee HSL:n vyöhykkeitä AB ja BC. Vyöhykkeen ABC saat käyttöösi lisähinnalla 47,80 € (yhteensä 97,50 €). Paketin ostajan pitää asua HSL:n alueella.

Toimi näin
  1. Tarkista yltä, onko kotitalosi mukana pilotissa.

  2. Lataa Whim-sovellus puhelimeesi ja aktivoi sovellus: whimapp.com

  3. Ilmoittaudu mukaan SATOn pilottiin: sato.fi/whim

  4. Tämä kohta vaatii hivenen kärsivällisyyttä: Odota kaksi arkipäivää, jotta saamme tietosi yhdistettyä asiakasetuhintaan, ja käy Whim-sovelluksessa ostamassa haluamasi paketti. Näet asiakasetuhinnan "Vahvista tilaus" -osiossa.

  5. Hyvää matkaa!

Etu on voimassa 31.10.2019 asti. Huomaathan, että annamme puhelinnumerosi Whim-sovelluksen ylläpitäjälle, MaaS Global Oy:lle, alennuskoodin kytkemistä varten. Numeroa ei käytetä muuhun kuin edellä mainittuun toimenpiteeseen.