Pääkaupunkiseudun asiakastapahtumat

Tervetuloa pihakesteille

Suhde169 Pihakestit

Onko unelmiesi pihakesteillä piknikliinoja, lauluesityksiä ja mansikkakakkua? Vai kenties grillausta ja tikanheittoa? Kaikki on mahdollista, kun vietämme SATOja makuja -pihakestejä lauantaina 8.6.

SATO tuo pihoille pöydät ja tuolit ja toivomme, että jokainen asukas tuo jotain pientä syötävää nyyttäreiden hengessä. Kurkkaa mitä herkkuja naapurisi tuovat ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa sato.fi/tapahtumat.

Jokainen osallistuu tavallaan

Pihakestien ideana on, että jokainen tuo mukanaan jotakin pientä syötävää yhteiseen pöytään. Voit leipoa vaikkapa pikkuleipiä tai sämpylöitä, tuoda karkkipussin, makkarapaketin tai mehua. Huomioithan, että ruoan pitää olla hyvin säilyvää, koska esim. jääkaappia ei välttämättä ole käytettävissä. Voit hyvin osallistua myös muulla tavalla: järjestää ohjelmaa, tuoda kivan pihapelin tai auttaa koristeluissa.

Nappaa mukaasi lautanen

Nappaa kotoa mukaasi lautanen tai muu tarvitsemasi astia. Haluamme vähentää jätteen määrää, ja siksi pihakesteillä ei ole kertakäyttöastioita.

Ilmoittautuminen suotavaa, vaan ei pakollista

Meistä olisi kiva tietää ennakkoon, kuinka paljon kesäpäivän viettäjiä tulee seuraksemme, jotta voimme tuoda riittävästi pöytiä ja tuoleja pihoille. Voit myös katsoa, mitä naapurisi aikovat tuoda pihakesteille ja ilmoittaa samalla, mitä itse suunnittelet tuovasi. Ilmoittautuminen ennakkoon ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Helsinki

Espoo

Vantaa

Vaikka kotitalosi puuttuisi listalta, voit silti osallistua

Kaikki SATOn asukkaat ovat tervetulleita pihakesteille. Tarkoituksena on tuoda ihmiset yhteen hyvän ruoan äärelle, eikä oman kotitalon osoitteella ole merkitystä. Katso siis sinulle sopivin osoite, ilmoittaudu mukaan ja nähdään siellä!

satofi-ssr-4daeb12-5-gd43c71a