VALTAKUNNALLISET, ALUEELLISET JA TALOKOHTAISET TAPAHTUMAT

Alueelliset tapahtumat
SATOn asukkaat ovat ideoineet ja järjestäneet myös omia alueellisia asukastapahtumiaan ja esimerkiksi Tampereella asukkaiden oma tapahtumapäivä järjestetään vuosittain.

Talokohtaiset tapahtumat
Talokohtaiset tapahtumat ovat joko virallisia asukaskokouksia tai talon asukkaiden omaan aktiivisuuteen perustuvia talkoita, juhlia ja tempauksia.

Useissa SATOn taloissa toimii joko asukastoimikunta tai luottamushenkilö. He toimivat yhteistyössä isännöitsijän kanssa talon hallintoon ja hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Asukastoimikunta ei kuitenkaan ole ainoa yhteistyön muoto, vaan talon toimintaa tai tapahtumia voi organisoida muutenkin.

Sovittehan talon tapahtumista aina etukäteen palvelupäällikön kanssa.

Alueelliset asukaskokoukset ja valtakunnallinen yhteistyöelin
Vuokra-asuntojen osalta SATO järjestää vuosittain myös virallisia alueellisia asukaskokouksia sekä valtakunnallisen yhteistyöelimen kokouksen.

Alueelliset kokoukset järjestetään yleensä syys-lokakuussa ja yhteistyöelimen kokous marraskuussa. Alueellisiin asukaskokouksiin lähetetään kutsut niiden asuntokohteiden asukastoimikuntien puheenjohtajille/luottamushenkilöille, joiden asiat ovat käsittelyssä. Kokouksissa käsitellään erityisesti yhteishallintolain mukaisia asioita.

Valtakunnallisen yhteistyöelimen kokoukseen valitaan kokousedustajat alueellisissa asukaskokouksissa.

KOTITALON TREFFIT

Kotitalon treffeillä tapaat talosi yhteyshenkilöt SATOsta, Realiasta ja huoltoyhtiöstä kaikki samalla kertaa. Käymme läpi mm. talon yhteiset tilat ja pelastussuunnitelman.

Treffeillä pääset tutustumaan omatoimiselle remontoijalle tarkoitetun maksuttoman remonttisetin maalien värisävyihin. Paikalla on myös näppärä remonttimies, jos kodistasi löytyy pientä korjattavaa, tarvitset apua taulun kiinnitykseen tai vaikka palohälyttimen patterinvaihtoon.

Kotitalon treffeistä tiedotetaan erikseen ilmoitustaululla.