Avaamme uusia ovia

SATO StudioKoti

SATO StudioKoti on uuden sukupolven asumismuoto, joka on vastaus pääkaupunkiseudun asuntojen muuttuneeseen kysyntään. Konseptin tavoitteena on erinomainen asiakaskokemus ja viihtyvyys sekä edullinen asumiskustannus.

Kompaktit neliöt - ison asunnon toiminnallisuus

Uudisrakennuksiin tulevat StudioKodit ovat avaria yksiöitä, joissa korostuvat laadukkuus ja design muun muassa räätälöidyillä kaluste- ja sisustusratkaisuilla. StudioKoti on lähes neljä metriä korkea ja lattiapinta-alaltaan kompakti. Asunnon toiminnallisuuteen ja suunnitteluun kiinnitetään erityistä huomiota, siinä on toimiva parviratkaisu ja soma pieni parveke.

Hyvin varustellut yhteiset tilat

Yhteisöllisyyttä luovat asukkaiden yhteiset tilat, kuten ylimmän kerroksen suuri terassi ja sauna. Alakerrokseen tulee pesula ja iso oleskelutila, joka voi toimia vaikka kahvilana.

Edullista asumista

SATO StudioKoti tuo yksiöitä tarjolle sellaiseen hintaluokkaan, johon ei tällä hetkellä ole markkinoilla tarjontaa. Vantaalle valmistuvassa pilottikohteessa tämä tarkoittaa 500 € vuokraa.

Tiesitkö?

SATO StudioKoti Toimittajien tusina 2015 kohtuuhintainen vuokra-asuntoSATO StudioKoti sai alkunsa SATOn henkilöstön innovaatioryhmätyöstä ja ideaan antoivat panoksensa myös lukioikäisistä koostuvan Safari-leirin osanottajat. Konseptia jatkokehittivät SATOn Design Manager Piritta Kokkonen ja sisustusarkkitehti Veera Luostarinen, ja viimeistelyssä avuksi otettiin myös arkkitehti Mika Ukkonen Vuorelma Arkkitehdit Oy:stä. Projektin vetäjänä on alusta alkaen toiminut investointipäällikkö Miikka Karjaluoto SATOsta. StudioKodin valokuvissa näkyvän viehättävän malliasunnon stailauksesta vastasi Susanna Vento.

Konseptin pilottikohde valmistuu Vantaan Martinlaaksoon Raikukujalle loppuvuodesta 2017. 

SATO StudioKoti esittelyssä

Vieraile virtuaalisesti

Siirry alkuun