Suhde169 SATO Asukas Ada tytto18 omassa huoneessa-(4)

Vuokra-asunto Jyväskylästä – asut kaupungissa keskellä luontoa

Vesistöjen ympäröimä Jyväskylä on paitsi merkittävä kasvukeskus, myös suosittu kotikaupunki niin opiskelijoille kuin senioreillekin. Tältä sivulta löydät vetovoimaisen kaupungin vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot.

Vesistöjen ympäröimä Jyväskylä on paitsi merkittävä kasvukeskus, myös suosittu kotikaupunki niin rennoille ja ahkerille opiskelijoille kuin seesteisille senioreillekin.

Jyväskylässä päädyt järven rantaan, minne päin kaupunkia matkaatkin, sillä se sijaitsee Päijänteen pohjoispäässä, Jyväsjärven, Palokkajärven ja Tuomiojärven välisellä kannaksella. Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki tarjoaa erilaisia asuinympäristöjä moneen makuun – rauhallisesta maaseutumaisemasta vilkkaaseen kantakaupunkiin. Opiskelijoiden muuttoliike kaupunkiin ja sieltä pois pitää Jyväskylän ajan hermolla ja kaupunkikulttuurin vilkkaana.

Tutustu Jyväskylän vuokra-asuntoihin »

Kaikki kävelyetäisyydellä kotiovesta

Jyväskylässä palvelut, kaupat, oppilaitokset ja työpaikat ovat yleensä kävelymatkan päässä. Tiiviistä rakentamisesta huolimatta luonto on läsnä - jopa aivan ydinkeskustasta on vain kivenheitto metsään tai järven rannalle.

Vanhasta teollisuuskaupungista on kehittynyt vireä kasvukeskus, joka houkuttelee yrityksiä, työvoimaa ja opiskelijoita. Jyväskylä tarjoaakin opiskelijoille monipuolisesti eri alojen oppilaitoksia yliopistosta ammattiopistoihin.

Kulttuurin ystävä on Jyväskylässä kotonaan. Kaupungissa on lukuisia museoita, kauniita kirkkoja ja teatterituotantoja moneen makuun. Ja eloisat alakulttuurit eivät muuten ole pelkästään pääkaupunkiseudun yksinoikeus: Jyväskylän rap-musiikkiskeneä arvostetaan kautta maan.

Kropastaan huolta pitävälle Jyväskylä ympäristöineen tarjoaa paljon liikunta- ja urheilumahdollisuuksia – yhteensä 500 kilometriä kuntoratoja ja -polkuja. Eri urheiluseuroissa voi harrastaa melkein mitä vaan jääkiekosta melontaan ja budolajeihin. Kuten arvata saattaa, kaupungissa ei ole myöskään pulaa uimapaikoista – yhteensä yli 30 kaupungin ylläpitämää yleistä uimarantaa kutsuvat pulikoimaan.

Vuokra-asunto keskellä Suomea

Jyväskylän keskeinen sijainti takaa sen asukkaille hyvät yhteydet ympäri Suomen. Kaupungilla on pitkä historia tärkeänä liikenteen risteyskohtana ja pysähdyspaikkana eri ilmansuuntiin matkatessa. Maaliikenne on Jyväskylän juttu – paikalle pääsee junalla ja bussilla.

Jalankulkijat ja pyöräilijät viihtyvät Jyväskylässä. Kaupungin pyörätieverkkoa ja pysäköintiä on viime vuosina kehitetty ja ydinkeskustaan lisätty kävelykatuja. Tavoitteena on kaksinkertaistaa pyöräliikenteen määrä vuoteen 2025 mennessä. Pyöräreitit on helppo suunnitella kevyen liikenteen reittioppaan avulla.

Jyväskylän lähiliikenneyhteydet löydät paikallisliikenteen reittioppaasta ja kesällä Järvi-Suomen helmeä pääsee ihailemaan myös vesiteitse.

Vapaat vuokra-asunnot | Jyväskylä

11

yksiötä

51

kaksiota

12

kolmiota

3

4 huoneen kotia