Suhde169 SATO Vauva perhe pukeminen-(6)

Oulun vuokra-asunnot sijaitsevat palveluiden, luonnon ja työpaikkojen tuntumassa

Museoon, lätkämatsiin vai metsäretkelle? Oulussa riittää tekemistä ympäri vuoden. Vilkkaasta kaupungista löytyy sopiva vuokra-asunto niin cityihmiselle kuin luonnonystävällekin.

Näppärän kokoisessa Oulussa joukkoliikenne ja kattava pyörätieverkosto yhdistävät kaupunginosat ja lähialueet keskustaan. Vuokra-asunnoissa löytyy valinnanvaraa niin luonto- kuin cityihmiselle!

Oulujoen suulla, Perämeren rannikolla sijaitseva Oulu on Pohjois-Suomen vanhin kaupunki. Tulijan toivottavat Oulun torilla tervetulleeksi Toripolliisi ja tietysti rempseät oululaiset. Kaupunki on oman alueensa hallinnollinen ja kaupallinen keskus, johon keskittyvät myös työ- ja opiskelupaikat. Oulu tarjoaa asukkailleen niin Perämeren luonnon kauneutta kuin teknologisen osaamisen ympärille rakentuvia yrityksiä ja työpaikkoja, ja SATOn vuokra-asunnot sijoittuvat kaupungin parhaille paikoille.

Innovaatioita, luontoa ja kulttuurielämyksiä

Oulu tunnetaan aktiivisena opiskelijakaupunkina, joka tarjoaa laajasti eri koulutusvaihtoehtoja. Moni muuttaa Ouluun työn perässä, koska se on paitsi teollisuuskaupunki, myös teknologia- ja innovaatio-osaamisen keskittymä.

Oulu lähiseutuineen on täynnä elämyksiä ja upeita luontokohteita niin asukkaille kuin kaupungissa vieraileville matkailijoillekin. Kesäisin esimerkiksi Perämeren kansallispuisto ja Kalajoen hiekkasärkät yhdistävät pohjoisen eksotiikan ja etelän rantaloman. Talvisin taas muun muassa Syöte, Rokua, Vuokatti ja Ukkohalla houkuttelevat kuntoilijoita rinteeseen ja laduille.

Oulu on kunnostautunut myös kulttuurikaupunkina. Sen vahvuuksiin kuuluvat elokuva, valokuva, tanssi ja lastenkulttuuri, joihin voi tutustua kaupungin lukuisissa museoissa ja kulttuurikeskuksissa. Yksi tunnetuimmista tapahtumista on Ilmakitaran soiton MM-kisat, jotka järjestetään vuosittain Oulun musiikkivideofestivaaleilla.

Kaupunki tarjoilee myös laajasti urheilua niin penkkiurheilijoille kuin aktiivisille liikkujille. Laji- ja seuratarjontaa on purjehduksesta, jalkapalloon, luisteluun ja hiihtoon. Ja jos haluat oululaisesta ystävän, kannatat tietenkin Oulun Kärppiä!

Bussit ja pyörätiet kuljettavat kaupunginosasta toiseen

Oulun keskustassa ja lähiseudulla on helppo kulkea Oulun joukkoliikenteen busseilla. Oulussa satsataan myös pyöräilyyn kesät ja talvet – kaupungilla on lähes tuhat kilometriä pyörätieverkkoa.

Oulu on tärkeä liikenteen solmukohta, jonka kautta kulkee Helsingistä aina Utsjoelle asti yltävä valtatie neljä sekä rautatieliikennettä Helsingin, Kuopion, Kolarin ja Rovaniemen suuntiin. Oulusta alkavat myös Kuusamoon ja Kajaaniin johtavat valtatiet ja linja-autoasemalta on paljon bussiyhteyksiä eri puolille Suomea. Oulun lentoasema on Helsinki-Vantaan jälkeen matkustajamäärältään Suomen vilkkain.

Joko sinunkin olisi aika muuttaa Ouluun?

Vapaat vuokra-asunnot | Oulu

6

yksiötä

25

kaksiota

12

kolmiota

1

4 huoneen kotia