Samae Koskinen: "Nautin omista hetkistäni drinkki kädessä, Neil Youngia kuunnellen."

Laulaja Samae Koskinen tekee arkitunnustuksensa.

Samae Koskinen

Aamulla aina…

...herään poikani kanssa rutiiniin, johon kuuluu yhteinen vessahetki ja kananmunan paistaminen. Ennen vihasin aamuja, mutta nyt ne ovat rautaa.

Jääkaapistani löytyy aina…

...maustamatonta tuorejuustoa, parmesaania tai pecorinoa sekä yksinäinen pikkupullo Underbergiä. En pysty juomaan sitä, koska se on niin pahaa.

Lempipaikkani kotona…

...on keittiö, vaikka värit ovat melko kolkot edellisten asukkaiden jäljiltä. Tilaa on kuitenkin riittävästi, radio toimii ja induktioliesi on timanttia. Mietin jopa ruokablogin perustamista, kun muutimme tähän asuntoon, mutta hiffasin pian kuinka mahdotonta se olisi aikataulullisesti.

En ole koskaan…

...hypännyt kymmenen metrin korkeudesta uima-altaaseen. Enkä syönyt hanhenmaksaa. Enkä rääkännyt eläimiä. Enkä usko että näistä mitään ikinä teenkään.

Kiireessä…

...sydän soittaa Bonanzan tunnaria ja olen ahdistunut. Koetan säätää aikataulut aina mukaviksi ja olla ajoissa paikalla.

Minua ilahduttaa…

...hyvä ruoka ja ihmiset, jotka uskaltavat innostua erilaisista asioista. Toki myös poikani kasvamisen seuraaminen ja yksinäiset hetket omassa pihassa Pimm’s-drinkki kädessä Neil Youngia kuunnellen.

Naapurini…

...vaikuttavat varsin ihanilta, ja heitä on paljon. Muutimme uuteen kotiin vain puoli vuotta sitten, mutta naapuruston väki alkaa olla jo tuttua.

Sisustajana olen…

...osittain taitavan vaimoni armoilla, mutta saan silti muutamia loistoideoita läpi. Esimerkiksi kehystetyn Kiss-bändin julisteen vessaan peilin paikalle. Pidämme samantyylisistä asioista. Päätehtävänämme on tällä hetkellä tavaroiden karsiminen ja koko homman yksinkertaistaminen.

”Ihmisillä voisi olla enemmän empatiaa liikenteessä, sitä pitäisi opettaa jo autokoulussa. Rähjääminen omassa kopissa ei johda mihinkään.”

Tänään minua ärsytti…

...irvistelevä äijä auton ratissa parkkipaikalla. Muutenkin ihmisillä voisi olla enemmän empatiaa liikenteessä, sitä pitäisi opettaa jo autokoulussa. Rähjääminen omassa kopissa ei johda mihinkään.

Illalla aion…

...syödä kaksi näkkileipää ja käydä saunassa. 

Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen, 37, asuu vaimonsa, poikansa ja koiransa kanssa Helsingin Laajasalossa.

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin