Laura Lepistö: "Kokkaamme avokeittiössämme ystävien kanssa"

Aamulla aina...

... syön ensimmäiseksi aamupalan. En pysty toimimaan lainkaan, jos en syö aamulla. Olen viime aikoina innostunut tuorepuurosta, jonka laitan illalla valmiiksi odottamaan aamua. Se on hyvää, ja säästän samalla aikaa.

 

Sisustajana olen...

... simppelin ja skandinaavisen tyylin ystävä. Remontoimme aviomieheni Tommin kanssa Punavuoren-asuntomme kokonaan kolme vuotta sitten, kun muutimme siihen. Sisustuksessa on tärkeää, että kodin ilmapiiri on viihtyisä ja mukava.

 

Lempipaikkani kotona...

... on avokeittiö. Kun ystävät tulevat meille, hengailemme ja kokkaamme saarekkeen ja ruokapöydän ympärillä. Ihan joka viikko meillä ei käy ruokavieraita, mutta silloin tällöin.

 

Jääkaapistani löytyy aina...

... ei ainakaan ikinä pelkkä valo. Panostamme ruokaan ja tarvikkeisiin. Kokkaamme molemmat, mieheni ehkä enemmän. Viime aikoina olemme innostuneet aasialaisvaikutteisista ruuista, kuten pho-keitosta. Teen itse helppoja salaatteja, ja olemme muutenkin alkaneet syödä kasvispainotteisemmin.

 

Minua ilahduttaa...

... uudet tuulet töiden parissa. Olemme perustamassa kahden yhtiökumppanin kanssa uutta yritystä, jonka kautta teemme muun muassa sisältömarkkinointia ja urheilumanagerointia. Tajusin juuri, että ennen tätä yksityisyrittäjänä on humpsahtanut jo viisi vuotta.

 

Minua ärsyttää...

... talvella minun on pimeyden takia välillä vaikea herätä. Pientä aamuväsymystä on siis ollut ilmassa.

 

Naapurini ovat...

... rauhallisia. En tunne heitä henkilökohtaisesti, mutta rapussamme tervehditään kyllä. Mieheni on taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, joten hän on naapureiden kanssa enemmän tekemisissä.

 

En ole koskaan...

... hypännyt laskuvarjohyppyä. Sen haluaisin vielä joku päivä tehdä.

 

Illalla aion...

...mennä kaverin kanssa lenkkitreffeille. Kilpauran jälkeen olen yrittänyt mennä urheilussa fiiliksen mukaan. Lenkillä kaverin kanssa saa samalla vaihdettua kuulumiset. Joskus tulee juostua jopa pidempään. Juoksen Hietalahdessa rantareittiä, Töölönlahdella ja Kaivopuistossa. En ole pururatajuoksija, niistä olen saanut kilpauran aikoina tarpeeksi. Tykkään, että maisemat vaihtuvat ympärillä.

 

 

Laura Lepistö, 28, on kilpauransa päättänyt taitoluistelija, joka toimii lajin parissa kouluttajana ja kommentaattorina. Päätyönään hän työskentelee yrittäjänä markkinoinnin ja manageroinnin parissa. Lepistö on yksi kahdeksasta Mertaranta ja legendat –sarjan urheilijasta. Lepistö toimii myös kevään taitoluistelun MM-kilpailuiden kummina ja asiantuntijana.

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin