Lauri Tähkä: "Tuijotan aamuisin ikkunasta avautuvaa kuusimetsää"

 

 

Laulaja Lauri Tähkä tekee arkitunnustuksensa.

 

Aamulla aina..

...mittaan kahvinkeittimeen kuusi kuppia kahvia. Keitän aina saman määrän, vaikka joisin vain kupillisen. Kahvin kanssa tuijotan keittiön pöydän ääressä ikkunasta avautuvaa kuusimetsää.

 

Sisustajana olen..

...elämäntapasisustaja. Haluan, että elämä on jouhevaa kotona. Soittimet, kirjat ja vinyylit ovat helposti käden ulottuvilla. Ruokaa laittaessa kaikki on myös aseteltu niin, että en tarvitse mahtavia tekoja, jotta voisin toimia. Verhot otin pois, kun lintujen laulu alkoi. Toisaalta joulukuusi oli minulla aika pitkään, heitin sen pois vasta helmikuun puolella..

 

Lempipaikka kotona..

...keittiön pöydän ääressä. Se on mesta, missä teen biisit ja voin käsitellä maailmaa.

 

Jääkaapistani löytyy aina..

...löysin juuri jääkaapista jugurtin, jonka viimeinen käyttöpäivä oli jouluaattona. Yleensä siellä on aina avokadoa, turkkilaista jugurttia ja trooppisia hedelmiä, joista saan helposti tehtyä smoothien. Kananmunia ja suklaata täytyy myös aina olla.

 

Tänään minua ärsytti..

...ajoin keikkapaikalle rekan takana. Kaikki loska lensi tuulilasiin. Välillä tuntui, että eikö tämä matka lopu ollenkaan.

 

Minua ilahduttaa..

...ihmisten ja kollegoiden tapaaminen.

 

En ole koskaan..

...kokenut vanhuutta. Tuntuu, että olen kokenut kaiken muun, mitä olen halunnutkin kokea.

 

Illalla aion..

...katsoa jonkun tiededokumentin. Toivon, että saisin nukuttua, enkä nukahtaisi läppärin siniseen valoon.

 

Lauri Tähkä, 43, on yksi maan tunnetuimpia artisteja. Hän asuu Paattisilla nuoremman tyttärensä kanssa. Vien sut täältä kotiin -albumilta julkaistiin viimeksi Sinä olet minun -single. Tähkä esiintyy Hartwall Arenalla 20.5

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin