Miten tutustua naapuriin?

Talissa asuva Maria Kauppinen vinkkaa, miten kannattaa tutustua naapureihin. Kun oman rapun ihmiset tulevat tutuiksi, koti tuntuu entistä enemmän kodilta.

SATOn asukas
Maria Kauppinen viihtyy kauniissa asunnossaan Talissa. Naapuritkin ovat tulleet tutuiksi Marian oman aktiivisuuden ansiosta.

1. Hymy huomataan

Kaikki lähtee itsestä: ole aktiivinen, tervehdi ja hymyile rapussa vastaantulevalle naapurille. Jäät varmasti mieleen hyväntuulisena tyyppinä.

2. Kahvipannu kuumaksi

Rapussa rupattelu nousee uudelle tasolle, kun uskallat pyytää naapuria vaikkapa kahville. Kutsumalla naapurin omaan kotiisi annat signaalin sille, että tuttavuudessa voi olla potentiaalia ystävyydeksi. Mikäli naapuri ei kutsu vastavierailulle, suhde voi jatkua hyväntuulisena rappututtavuutena.

Rapussa rupattelu nousee uudelle tasolle, kun uskallat pyytää naapuria kahville

3. Ystävyyttä toiminnan kautta

Talon asukastoimikunnan tai hallituksen toimintaan osallistumalla nappaat kaksi kärpästä yhdellä iskulla: pääset vaikuttamaan asioihin, mutta myös tutustumaan lähinaapureihisi. 

4. Yhteistä puuhaa

Viime jouluna järjestimme pihapiirissa sijaitsevien talojen yhteisen jouluillan. Se oli lämminhenkinen tapahtuma, jossa oli mukavaa tutustua muihin asukkaisiin. Toki illan järjestäminen vaati hitusen järjestelyjä, mutta lopputulos palkitsi vaivan.

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin