Niittysillankulma kutsuu!

Niittymaan uudelle asuinalueelle rakentuva ensimmäinen SATOn talo tarjoaa oivallisen asuinpaikan aktiivista espoolaiselämää kaipaavalle. Listasimme talon parhaat palat. Olisiko täällä sinun uusi kotisi?

1) Sijainti, sijainti ja sijainti

Tulevan Niittykummun metroaseman kupeeseen valmistuvasta talosta ei voisi olla paremmat kulkuyhteydet. Helsingin keskustaan pääsee nopeasti, samoin Matinkylään ja Isoon Omenaan on vain parin minuutin metromatka. Metrokeskuksesta löytyvät kaikki palvelut ruokakaupoista erikoisliikkeisiin ja ravintoloista kahviloihin.

2) Koti urbaanissa sykkeessä, mutta viheralueiden kupeessa

Talon toisella puolella kulkee autotie, toinen puoli avautuu pieneen metsikköön. Kivenheiton päästä löytää myös Tapiolan urheilupuiston moninaiset sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuudet.

3) Vaaleat, avarat kodit

Kauniit vaaleapuiset lattiat, elegantit valkoiset laatat ja eteisen peilikaapit tuovat asuntoihin avaruutta ja raikkautta. Näihin puitteisiin sopii sisustaa niin värikäs kuin pelkistetympikin koti. 

4) Hurauta parkkihalliin omalla hissillä

Talon alimmassa kerroksessa sijaitsee suuri parkkihalli. Varsinaista yleellisyyttä jokaiselle auton omistajalle - etenkin kylminä talviaamuina. 

5) Parveke, tuo kodin lisähuone

Jokaiseen talon asuntoon tuo lisätilaa avara parveke, joka on lasitettu. Osa parvekkeen seinistä on verhoiltu lämmintä tunnelmaa tuovalla puulla.

Talon ulkoseinää kaunistaa persoonallinen koristebetoni.

Helmikuussa muuttovalmis SATOtalo rakentuu osoitteeseen Niittysillankulma 2.

Uutta kotia talosta pääset hakemaan täältä.

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin