Julkaistu
4.7.2016
Kirjoittaja
Juho Paavola
Kuvat
Juho Paavola
Valurautainen pannu sihisee edessä, kun tarjoilija kantaa eteen pari tirisevää porsaannoisettia kermakastikkeessa herkkusienten ja sipulien kera. Annos näyttää siltä, että siitä lähtee nälkä.
– Talon possu on klassikko. Se on valmistettu samalla reseptillä jo vuodesta 1968, tarjoilija kertoo.
Ravintola Kultainen Hirvi on Kupittaalla legenda. Useilla hirvifiguureilla ja -kuvilla varustettu ravintola on jaettu ruokailupuoleen ja pubiin. Kanta-asiakkaat parantavat pöydissä Turkua ja maailmaa, mutta syksyn myös opiskelijoita käy tiuhaan.
Ja kyllä! Nälkä lähti ja maukasta oli.
Kultainen Hirvi, Itäinen Pitkäkatu 12, Turku