Vehreän urbaaniin Niittykumpuun?

Miltä kuulostaisi vaalea, puhdaslinjainen koti urbaanissa sykkeessä, mutta lähellä suuria viheralueita? Kasvava Niittykumpu tarjoaa mainiot puitteet aktiiviseen espoolaiselämään.  

Minkälaisia koteja uuteen SATO-taloon tulee?

Niittysillankulmaan rakentuvassa, viisikerroksisessa talossa on 63 asuntoa, joista 19 on yksiöitä, 16 kaksioita, 18 saunallisia kaksioita ja 10 saunallisia kolmioita. Kotien koot vaihtelevat 26,5–65,5 neliön välillä.

Minkä tyylisiä asunnot ovat?

Kodit ovat puhdaslinjaisia, eleettömiä ja vaaleita. Eteisen säilytystiloissa on suuret peililiukuovet, mikä luo tilantuntua. Asunnoissa on myös leveitä, osittain puuverhoiltuja parvekkeita, jotka tuovat mukavasti lisätilaa. Kodin yksityiskohtiin on panostettu, muun muassa kaapistoissa on upotetut vetimet.

Miten lapsiperheet on huomioitu?

Isommat kaksiot ja kolmiot sopivat mainiosti pienille perheille. Lähialueella on päiväkoti ja alakoulu. Naapureihin tutustuu mutkattomasti korttelipihan leikkialueella, jossa on muun muassa keinuja ja kiipeilytelineitä. Maantason asuntoja suojaa oma vihervyöhyke.

Onko talossa parkkitiloja?

Pysäköintihallista pääsee suoraan hissillä kerroksiin, mikä on mukavaa erityisesti talvella, ja jos mukana on paljon kantamuksia tai lastenvaunut.

Minkälainen vuokrataso kohteessa on?

Keskimääräinen neliöhinta on 23 euroa.

Minkälaiset peruspalvelut alueella on?

Tapiolan kupeessa sijaitseva Niittykumpu herää uudella tavalla eloon Metrokeskuksen myötä. Tien toiselle puolelle tulee metroasema, josta pääsee nopeasti Helsingin keskustaan. Matinkylään ja Isoon Omenaan on myöskin vain parin minuutin metromatka. Metrokeskuksessa on kaikki peruspalvelut ruokakaupoista erikoisliikkeisiin ja ravintoloista kahviloihin.

Entä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet?

Läheisessä Tapiolan urheilupuistossa sijaitsee useita liikuntahalleja ja jalkapallokenttiä.

Milloin kodit ovat muuttovalmiita?

Helmikuussa 2017.

Juttua varten on haastateltu SATOn investointipäällikkö Anna Kulkkia ja kiinteistökehitysjohtaja Maarit Tuomaista.

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin