Waltteri Torikka: "Ilahdun naapurista, joka hymyilee vastaan tullessaan"

Oopperalaulaja Waltteri Torikka tekee arkitunnustuksensa.

Aamulla aina…

...keitän espressokahvin mutteripannulla.

Sisustajana olen…

...harkitseva. Jos elämä rauhoittuu jossakin vaiheessa, haluan hankkia pysyvän tukikohdan, jonka sisustan pehmeän skandinaavisella tyylillä. Tykkään tanskalaisesta tyylistä ja designista.

Lempipaikkani kotona

...on keittiön pöytä, jossa syön ja teen töitä. Muutin yksiööni tänä syksynä. Minulla on myös maalla Hämeenkyrössä ateljee, jossa on 50 neliötä avointa tilaa. Se on lepokotini, jossa myös työskentelen.

Jääkaapistani löytyy aina…

...kananmunia ja smoothie-tarvikkeet. Teen aamuisin smoothien, johon laitan lehtikaalia, marjoja, mutsin tekemää mustaherukkamehua, salaattia, banaania, kookos- ja oliiviöljyä ja mahdollisesti jugurttia.

Minua ilahduttaa…

...törmätä rappukäytävässä ihmiseen, joka vastaa hymyyni.

Tänään minua ärsytti…

...herätä. En viitsi kyllä sanoa, miten pitkään nukuin. Kaksi edellistä päivää olivat pitkiä, molempina iltoina oli konsertti.

”Varsinkin Kööpenhaminassa naapurit olivat todella ystävällisiä. Pyrin itse samaan.

Naapurini…

...ovat toistaiseksi tuntemattomia. Pyrin aina moikkaamaan heitä, mutta aina ei moikata takaisin. Olen asunut Saksassa ja Tanskassa, ja varsinkin Kööpenhaminassa naapurit olivat todella ystävällisiä. Pyrin itse samaan.

En ole koskaan…

...ostanut asuntoa.

Illalla aion…

...mennä elokuviin tai teatteriin relaamaan. Viimeksi vaikutuksen teki Florence-elokuva. Meryl Streep näyttelee siinä loistavasti oopperalaulajaa, joka ei osannut laulaa.

Oopperalaulaja Waltteri Torikka, 32, asuu Helsingissä. Ajankohtaista: toinen albumi julkaistiin lokakuussa. Loppuvuoden aikana konserttisalikiertue ja joulukonserttikiertue kirkoissa.

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin