Järjestä oma kisastudio ja kannusta Suomen lätkäjoukkue uuteen nousuun

Unohdetaan täydet pubit ja tv-ruudun eteen tunkevat takaraivot. Lätkää voi katsoa kotonakin. Kutsu kaverit ja naapurit kannustamaan Suomen jääkiekkojoukkue uuteen nousuun. Näillä neljällä vinkillä lätkäkinkerit onnistuvat varmasti, seurueella on hauskaa ja naapurit eivät häiriinny.

Mikään ei yhdistä ihmisiä niin kuin jääkiekko. Käy pyytämässä naapurit mukaan kannustusjoukkoihin. Yhdessä on aina mukavampaa ja samalla tutustut oman talon väkeen.

Kisastudio kuntoon: Hyvä kisastudio ei koostu vain televisiosta ja mukavasta sohvasta. Korista koti sinivalkoisella teemalla ja askartele seinälle Suomen lippu. Pane illan juomat jäähtymään vaikkapa kirpparilta ostettuun pokaaliin ja korista tarjoilupöytä pehmoleijonilla.

Ennen matsin alkua voitontahtoa voi viritellä Poika saunoo -biisillä.

Suomen värejä päälle: Kaiva naftaliinista päälle Suomen joukkuepaita ja päähän kypärä. Myös kasvomaalit ovat tässä kohtaa ässävalinta. Maalatkaa toistenne kasvot illan teemaan sopivaksi, ottakaa selfieitä ja lisätkää ne somekanaviin tunnisteella #annaelämänviedä #mmlätkä2017

Muista naapuri: Lätkäjoukkueen voitot ja tappiot tuppaavat menemään helposti tunteisiin. Pidetään mielessä kuitenkin kissat, koirat ja naapurit. Entäpä jos seuraavan maalin tullessa yhdistäisit riemuhuutoon myös voitontanssin. Koreografiat kannattaa opetella etukäteen, jotta voiton hetkellä ne tulevat selkäytimestä.

Tarjoilut: Ruokien kanssa kannattaa muistaa – vähemmän on enemmän! Virittele kummankin kisojen järjestäjämaan parhaat herkut kisakatsomon pöydälle. Ruuat virittävät kisakatsomon oikeaan keskieurooppalaiseen tunnelmaan. Seuraavassa parit tärpit ranskalaiseen ja saksalaiseen tarjoiluihin.

  • Hodarit saksalaisilla nakeilla ja hapankaalilla
  • Bratwurstia ja perunasalaattia
  • Patonkia ja erilaisia ranskalaisia juustoja – äläkä unohda ranskalaisia leikkeleitä
  • Croissantit, macaron-leivokset ja krepit

Jos näistä mikään ei kolahda, tee miniburgereita! Toimii aina.

Jälkipelit ulkoilmassa: Tulipa sitten lätkäjoukkueelle ja sen kannustajille voitto tai tappio, niin selvitään siitä aina yhdessä! Raitis ilma tekee hyvää tunteikkaan illan jälkeen, eli pelin jälkeen on syytä muistaa naapurien yörauha ja siirtyä tarpeen vaatiessa käymään jälkipelit asianmukaisissa jatkopaikoissa. Ja on hyvä muistaa, että aina tulee uusia matseja. MM-kullan kiilto ei laannu koskaan.

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin