Koti kuntoon Kotitalon treffeillä

Julkaistu

31.3.2016

Kirjoittaja

Juho Paavola

Kotitalotreffit

Miten saisi palovaroittimen kattoon tai taulun seinälle. Vai harmittavatko joka aamu etuovelle kasaantuneet tupakantumpit tai parkkipaikalle pysäköidyt vieraat autot?

Saton järjestämä Kotitalon treffit -tapahtuma on juuri oikea paikka pyytää ehostusapua tai purkaa sydäntä.

Kotitalotreffit

”Mitä tahansa asukkailla on mielensä päällä, tämä on hyvä mahdollisuus tulla kyselemään ja tapaamaan meitä. Siksi täällä olemme”, Saton aluepäällikkö Johanna Vaara tiivistää Kotitalon treffien idean.

Kotitalon treffeillä paikalla ovat taloyhtiön yhteyshenkilöt Satosta, isännöintitoimistosta ja huoltoyhtiöstä. Huoltomiehen voi jo etukäteen tilata asunnolle tekemään pieniä korjauksia- ja asennuksia, kun taas satolaiset ja isännöitsijä vastaavat asumisviihtyvyyteen liittyviin kysymyksiin.

Kotitalotreffit
Maksuttomalla remontisetillä ja maalausvinkeillä vuokra-asunnosta saa käden käänteessä entistä viihtyisämmän

Tapahtumassa voi myös tutustua pieneen pintaremottiin soveltuvaan remonttisettiin, jonka jokainen asukas voi tilata maksutta Satolta maalien kera. Sisutusneuvojilta ja värikartoista saa vihiä, miten omaa kotia voisi kevyellä pintaremontilla ehostaa.

”Ei aina vuokra-asuntoonkaan aina tarvitse vetää vain sitä valkoista. Näin saa tehtyä vaikka tehosteseinän ilman omaa rahaa, ja koska värikartat ovat muutenkin käyttämiämme, ei seinää edes tarvitse maalata uudestaan, kun muuttaa pois.”

SATO järjestää vuoden 2016 aikana kymmeniä Kotitalon treffejä ympäri Suomea. Treffeistä ilmoitetaan aina hyvissä ajoin kotitalosi ilmoitustaululla. Lue lisää Kotitalon treffeistä.