Leikin varjolla iloa asukkaille

Jens Lindgren Lappset Groupilta kertoo olevansa hyvän mielen ammatissa.

SATOn kohteissa on monenlaisia ulkokalusteita lasten liukumäistä ja kiipeilytelineistä senioreille kohdennettuihin liikuntaratkaisuihin. Lappset on monelle tuttu leikkipaikkavälineiden valmistajana.

Minkälaista yhteistyönne on SATOn kanssa, aluepäällikkö Jens Lindgren?

– SATOn kohteissa on pihan tärkeimpiä perusvälineitä, kuten keinutelineitä, hiekkalaatikoita, jousituotteita, liukumäkiä, kiipeilytelineitä sekä pihakalusteita. Toimitamme SATOlle myös ulkokalusteita, kuten polkupyörätelineitä ja leikkivälineitä. Senioreille suunnatut liikuntaratkaisumme on suunniteltu yhdessä senioriliikuntaan erikoistuneiden fysioterapeuttien kanssa.

Miten telineiden turvallisuudesta huolehditaan?

– Lappsetin koulutettu tarkastaja käy SATOn pihat läpi perusteellisesti kerran vuodessa. Tarkastuksen yhteydessä varmistamme, että kiinnikkeet ja kuluvat osat ovat kunnossa sekä kaivamme perustukset esille. Näin huomaamme mahdolliset lahovauriot. Joskus välineestä voidaan joutua purkamaan väliaikaisesti jokin osa, jotta voimme tarkistaa välineen kunnon.

Mikä työssäsi on parasta?

– Tämä on hyvän mielen ammatti: en ole vielä tavannut ihmistä, joka ei olisi tyytyväinen siihen, että heidän pihansa on kunnostettu asukkaiden parasta ajatellen. Mukavinta työssäni on se, että pääsen päivittäin tapaamaan uusia ihmisiä ja suunnittelemaan heidän kanssaan lapsille ja aikuisille viihtyisiä, turvallisia ja toiminnallisia ympäristöjä.

Onko jokin työpäivä jäänyt sinulle erityisesti mieleen?

– Kerran suunnittelimme Helsingissä SATOn tiloissa olevalle päiväkodille leikkialuetta yhdessä päiväkodin henkilöstön ja isännöitsijän kanssa. Kohde oli haastava, sillä päiväkodin piha oli pieni ja kallioinen. Valitsimme lopulta liukumäen, jonka räätälöimme vielä erikseen kyseistä kohdetta varten. Näin lapset saivat mahdollisimman monipuolisen leikkialueen, jossa rajallinen tila oli otettu tehokkaasti leikkijöiden käyttöön.

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikkipaikkavälinevalmistajista. Lappset tarjoaa leikki- ja liikuntapaikkavälineiden lisäksi laajan valikoiman piha-, puisto- ja kadunkalusteita.

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin