Mikä on lemmikkisi lempipaikka kotona? Katso kuvakisan voittajat!

Missä koirasi häntä heiluu iloisimmin? Kehrääkö kissasi mieluiten kirjahyllyssä? Missä siili lymyää ja miltä näyttävät terraarion kaikenkarvaiset asukit? Saimme mitä ihanimpia kuvia lemmikeistä lempipaikassaan. Tässä arvonnassa voittaneiden kuvat ja tarinat.

Jokaisella lemmikillä on kotona oma lempipaikkansa, joka kertoo sen luonteesta ja suhteesta muihin laumanjäseniin. SATOn kuvakisassa pyysimme kertomaan, missä ja miten lemmikkisi viihtyy kotona ollessanne. Kuvan lähettäneiden kesken arvoimme kaksi kappaletta 20 euron arvoisia lahjakortteja Mustiin&Mirriin. Voittajat ovat Riikka Valkeakoskelta ja Sanna Turusta.

Riikan koira Maisa on 3-vuotias labradorinnoutaja. "Se on iloinen ja kaikkien kaveri. Kesäisin se rakastaa uimista ja laiturilta veteen hyppimistä. Maisa omistaa leluja ison laatikon ja leikkii niillä ahkerasti. Mieluisimmat lelut ovat pallot, joita on takapiha täynnä. Välillä täytyy myös lepäillä, joten sohva ei ole ihan vieras paikka. Maisa on oikea sylivauva, eikä aina ihan ymmärrä omaa kokoaan", Riikka kirjoittaa. Onnea Maisa, toivottavasti saat paljon herkkuja!

Sannalla on kaksi kissaa. "Kuvassa on Tikru, leikkisä kotitiikerini ja hänellä on myös sisko Pippuri. Tikru on peloton kissa ja todella ihmisrakas. Kissat täyttivät 11 vuotta heinäkuussa ja heillä on kotona myös koirakaveri Ninja, joka jakaa saman syntymäpäivän. Sanonta, että kissat eivät tule toimeen koirien kanssa ei pidä ollenkaan paikkaansa", Sanna kirjoittaa.

"Tikrun mielipaikka kotona on kuvassa näkyvä riippumatto ja joskus hän käpertyy riippumattoon siskonsa kanssa samaan aikaan. Kesällä Tikru viihtyy hyvin parvekkeella ja ulkona metsässä valjaissa." Onnea ja herkkuja myös Tikrulle.

SATO:n kodit toivottavat kaikenkarvaiset lemmikit tervetulleiksi!

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin