Marikan 5 vinkkiä Niittykummun palveluista

Niittykummussa asuva SATOn asukas Marika Slade kertoo viisi parasta vinkkiään lähialueen palveluista.

1. Loistava lähikauppa

Mitä loistavin kävelyetäisyydellä oleva lähikauppa on aivan kiistatta Niittymaantien Lidl. Ostan sieltä niin ruokaa, kodintarvikkeita kuin vaatteita. Valikoimat vaihtuvat tiuhaan, joten hyllyissä on aina tuoreita tuotteita ja myöskin uutta ihmeteltävää.

 

2. Leikkiä & liikuntaa

Kivenheiton päässä sijaitseva Esport Center lämmittää alakouluikäisen lapsen äidin mieltä. Hallin uumenista löytyvä HopLop on mitä mieluisin leikkipaikka talvella, ja meillä joku naapureista nappaa silloin tällöin kaikki tutut lapset mukaansa sinne. Hallissa järjestetään myös tapahtumia, ja siellä aikuisetkin pääsevät liikkumaan erittäin monipuolisesti.

 

3. Märkään menoon

Nyt, kun Tapiolan oma uimahalli on remontissa, Niittykummusta pääsee kätevästi polskimaan Espoonlahden uimahalliin. Länsiväylän kupeesta paikalle pääsee bussilla kymmenessä minuutissa. Uimahalli on tiloiltaan mukavan väljä, ja kahvilassa on kiva syödä vaikkapa keittolounas urheilusuorituksen päätteeksi.

Vuokra-asunto Niittykummusta

 

4. Sympaattinen kulmakuppila

Monestikin Espoon parhaaksi pubiksi valittu The Gallows Bird Merituulentiellä on oluen ystävälle mainio tuttavuus. Hintataso ei ole kaikkein edullisin, mutta valikoimissa on lukematon määrä oluita ja siidereitä. Kokoonnumme täällä silloin tällöin myös naapurien kesken.

 

5. Kreikkalaisia herkkuhetkiä

Haukilahden ostarilta löytää kätketyn helmen, jonka paikalliset kyllä hyvin tuntevat. Kreikkalaisen ravintolan Tavernakin herkut hivelevät makuhermoja etenkin, kun olen asunut miltei kymmenen vuotta Kreikassa. Kodikas pieni paikka kera ystävällisen palvelun lämmittää varsinkin talvipäivinä.

 

Kurkkaa täältä, minkälaisia asuntoja löytyy vastavalmistuneesta talosta Niittykummusta!

Lue 5 hyvää syytä muuttaa Niittysillankulmaan

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin