Näin järjestät rentouttavan saunaillan itsellesi ja läheisillesi

Talvipakkasilla on ihana pujahtaa löylyn lämpöön läheisten seurassa. Hoitavat kasvonaamiot ja kiireetön tunnelma tekevät hemmotteluhetkestä täydellisen. Nappaa vinkit onnistuneeseen saunailtaan!

Ystävien tai vaikka naapureiden kanssa vietetty saunailta tuo kaivatun tauon arjen kiireiden keskelle. Lauteelle istahtaessa mieli lepää ja lihakset rentoutuvat. Lämmön helliessä on aikaa jutella syvällisiä läheisten kanssa tai nauraa hersyvästi viikon sattumuksille.

Näin luot luksusolosuhteet saunaillalle:

1. Kylpylöiden ihanuus piilee siinä, että pyyhkeet, laudeliinat ja saippuat odottavat saunojia valmiina. Mitäpä jos loihtisit saman ylellisen tunnelman saunailtaan ja kaivaisit kauneimmat pyyhkeet vieraidesi iloksi?

2. Saunan hohkaava lämpö saa kehon kuluttamaan nesteitä ennätysvauhtia. Poreilevat limonadit ja hedelmäiset makuvedet virkistävät löylyjen lomassa.

3. Perheen pienimmät kiittävät, kun varaat heille muutaman kumiankan ja kylpylelun viihdykkeeksi. Vesileikit tuovat riemunkiljahdukset kylpyhuoneeseen ja takaavat vanhemmille pidemmän rentoutumishetken. Valvothan lapsia koko saunaillan ajan, jotta pienet sormet eivät eksy kiukaan lähelle.

4. Löylyn lämmössä on aikaa hemmotella itseään kasvo- ja hiusnaamioin, jotka tuovat uudenlaista hehkua olemukseen. Naamioita on näppärä tehdä myös itse keittiön raaka-aineista, kuten hunajasta ja sokerista. Jalat puolestaan virkistyvät, kun upotat ne kylpysuolalla höystettyyn veteen.

5. Pehmeät löylyt rentouttavat paremmin kuin kipakka veden viskominen kiukaalle. Muistathan heittää löylyä muita saunojia kuunnellen.

6. Saunavihta viimeistelee hemmotteluhetken ja laittaa veren kiertämään. Kauppojen laaja vihtavalikoima pelastaa saunaillan talviaikaan, kun lehdettömät puut eivät mahdollista oman vihdan tekoa. Muistathan siistiä saunan huolella vihtomisen jälkeen, jotta irronneet lehdet eivät jää lauteille pyörimään.

SATO toivottaa asukkailleen lempeitä löylyjä!
 

Sauna ei sovellu pyyhkeiden kuivatuspaikaksi. Tutustu myös muihin paloturvallisuusvinkkeihin!

Löydä uusi kodikas vuokrakotisi tästä. Tarjoamme myös tilapäisiä asuntoja muuttuviin elämäntilanteisiin.

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin