Kesätöissä: Vilma viihtyy SATOlla

Julkaistu

08/18/2016

Kirjoittaja

Jouko Vuorela

Kuvat

Antti Vettenranta

Vilma Pyykösen hymy valloittaa ja ääni soi iloiseen tervehdykseen. Ei ihme, että hän viihtyy asiakaspalvelutehtävissä. Vilma on ollut ensimmäistä kesäänsä SATOlla kesätöissä vuokranmaksuneuvojana .

– Tehtäviini sisältyy asiakaspalvelua puhelimella ja sähköpostilla, yhteydenpitoa asiakkaisiin, vuokrien seurantaa ja paljon muuta. Työ on monipuolista ja mielenkiintoista. Jokainen päivä on ollut omalla tavallaan erilainen, mikä on työn suola.

Haastavinta on ollut sisäistää kaikki uusi tieto yrityksestä mahdollisimman nopeasti. Kolmantena työviikkonaan Vilma osallistui SATO-päiville Tampereellea, ja se antoi hyvän startin kesälle.

– Oli hienoa nähdä, miten porukaltamme pulppusi parin päivän aikana paljon hyviä ideoita.

Kesän edetessä Helsingin Käpylässä sijaitseva iso pääkonttori ja sen työtekijät tulivat pikku hiljaa tutuiksi. Palkitsevaa oli myös se, että Vilma oppi nopeasti hoitamaan työtehtäviään itsenäisesti. Hänen tiimiinsä kuuluu kahdeksan henkilöä.

– Olen saanut ihania työkavereita. Jokainen heistä rikastuttaa persoonallaan ja luonteellaan porukkaamme sekä luo hyvää työilmapiiriä.

Vilma päätti hakea SATOon kesätöihin, kun hän näki Vastuullinen kesäduuni -kampanjan sivuilla SATOn ilmoituksen.

– Kiinteistöala on aina kiinnostanut minua. Minuun otettiin yhteyttä SATOsta ja pyydettiin haastatteluun. Ilmeisesti vakuutin haastattelijan, kun pääsin töihin, Vilma iloitsee.

Vilma on koulutukseltaan talouspuolen yo-merkonomi. Sen lisäksi hän on aloittanut syksyllä 2015 liiketalouden opinnot Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Hän jatkaa syksyllä työskentelyä SATOlla osa-aikaisena opintojensa ohessa.

– Syksystä tulee varmasti mukava, kun työ ja opiskelu kulkevat käsi kädessä toisiaan tukien. Hienoa, että olen saanut SATOlta tällaisen mahdollisuuden.

Vilma on yhteydessä SATOn asiakkaihin puhelimella ja sähköpostilla.