OmaSATO tutuksi | Kotitalon tiedotteet

OmaSATO | SATOn asukkaan palvelu

8.10.2021: Kehitämme parhaillaan OmaSATOn toiminnallisuutta, ja siksi asiakastiedotteet eivät toistaiseksi näy palvelussa.

Stenbäckinkadun setien syksyinen kalareissu tiedossa. Odottelet Olaa ja Juhania Tullinpuomin Shellillä, vasemmassa kädessä vapa ja vaaput, oikeassa termari ja Annelin voipaperiin käärimät eväsleivät. Pojat kurvaavat paikalle Olan uudella kaaralla. Matka voi alkaa.

Ruska siivilöi aamuauringon. Radiossa soi Junnun Kotkan poikii ilman siipii.

"Ilmanvaihto! Pojat!", huudahdat. "Oliko se tänään, kun tulevat putsaamaan meidän ilmanvaihdon? Minä laitoin oven takalukkoon ja Annelikin on jo matkalla Kauvatsalle!"

Juhani kaivaa kalastushousujensa satoja taskuja: "Älä Antero hötkyile, tieto on täällä." Pian etupenkkien välistä ojentuu Juhanin puhelin:

OmaSATOsta löydät talon tiedotteet

"Mikä tämä on?", kysyt. "OmaSATO", vastaa Juhani, "SATOn asukkaiden palvelu netissä. On tainnut sinulta mennä ohi koko juttu?" 

Et kehtaa tunnustaa, että Anneli on vouhottanut koko viime viikon tästä uudesta palvelusta. Että on niin kätevä ja kiva, kun voi vikailmoituksenkin tehdä käden käänteessä... 

"Mitäs nyt tehdään. Käännytäänkö takas?" 

"Eikä mitä", Juhani toteaa. "Meillä on se sun turvalukon avain. Minä soitan nyt Mirkulle ja sanon, että käy avaamassa teidän lukon, kun tulee tätinsä luota iltapäivällä. Laitan tästä samasta palvelusta vielä viestiä SATOon. Tietävät pyytää huoltoa jättämään teidän kodin sitten viimeiseksi putsattavaksi."

Oli se Anneli oikeassa, mietit. Niin se yleensä on. Pitääkin pitkästä aikaa ilahduttaa sitä jollain kivalla mutta käytännöllisellä jutulla...

"Näytäpä Jussi vielä sitä puhelinta. Oliko siellä joku uusi asiakasetukin?"

Olan kaara kulkee pehmeästi. Pian ollaan pikatiellä.

Tule sinäkin OmaSATOon »
Katso ohjevideo »

Muuta SATOn vuokra-asuntoon | Löydä se oikea

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin