Sirkuksen taikaa ja kimallusta SATOn asukasillassa

Arjen irtiotot syntyvät yhteisistä kokemuksista, joista jää muistoja pitkäksi aikaa. Lokakuussa Helsingissä vieraillut Sirkus Finlandia tarjosi jännitystä ja pirskahtelevaa iloa koko perheelle. SATO järjesti 4.10. asukasnäytöksen, josta ei riemua puuttunut.

Sateisen Kaisaniemen puiston keskellä tuikkivat valot. Jo kaukaa kantautuu iloista puheensorinaa, nurkan takana vilahtaa hevosenhäntä. Kirkkaat valot reunustavat porttia, jonka takana aukeaa sirkuksen maaginen maailma. On lokakuinen ilta ja tiedossa SATOn asukasnäytös Sirkus Finlandiassa. Luvassa on akrobatiaa, tasapainoilua keinuvalla trapetsilla, jonglööreitä sekä hurjaa surmanajoa.

Teltan oville alkaa muodostua jonoa hyvissä ajoin. SATOn asukkaita on saapunut näytökseen iloisin mielin, lapsia hieman jännittää. Koko perheen tapahtuma on otettu avosylin vastaan piristämään pimeneviä syysiltoja. Ilmassa väreilee popcornin tuoksu ja lasten ilon kiljahtelut.

Iloiset SATOn asukkaat odottivat näytöstä.

Puheensorina kiihtyy, kun teltan ovet aukeavat. Ennen kuin kaikki ovat edes ehtineet istahtaa, punaisten verhojen välistä pilkistää punanenäinen hahmo. Klovni Michelle Musser astelee areenalle ylisuurissa kengissä käsissään valtava ilmapallo. Lapset kurottavat käsillä niin ylös kuin voivat, jotta osuisivat klovnin heittämään palloon.

 

Katsomon sadat ihmiset hiljenevät, kun sirkustihertööri astelee areenan keskelle ja ottaa yleisön vastaan yhdessä SATOn palvelujohtaja Päivi Laurilan kanssa. Valot himmenevät katsomossa ja show voi alkaa!

Suomen juhlavuoden kunniaksi esityksessä on mukana nuoria suomalaisia sirkustaiteilijoita enemmän kuin aiemmin. Ada Forsberg tasapainoilee päällään keinuvalla trapetsilla, Victor taiteilee köysikeinulla. Pipsa Ilpala jonglööraa jaloillaan jopa autonrengasta!

Akrobaattien lisäksi illan aikana nähdään laamojen ja vinttikoirien yhteisesitys. Vinttikoirien pitkä turkki hulmuaa ilmassa, kun koirat suorittavat korkeita hyppyjä.

Illan päätteeksi lavan reunalla koko illan seisonut iso pyöreä häkki kuljetetaan keskelle lavaa. Show'n loppuhuipentuma on käsillä. Korvia huumaava häly täyttää ilman, kun viisi moottoripyöräilijää ajaa häkin sisäreunoja pitkin ympäri yhä lujempaa ja lujempaa. Jännitys on käsin kosketeltavissa. Koko yleisö huokaa helpotuksesta, kun yksi kerrallaan moottoripyöräilijät poistuvat häkistä ehjin nahoin. On aika antaa vielä viimeiset raikuvat aplodit ennen kuin sirkus hiljenee.

Katso seuraavat asiakastapahtumat sato.fi

Tutustu asiakasetuihin

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin