Tule mukaan kehittämään OmaSATOa!

”Kun lähdimme kaksi vuotta sitten kehittämään OmaSATOa, meillä oli unelma. Tai oikeastaan unelmia oli kaksi. Mutta tärkein niistä liittyi Teihin, SATOn asukkaisiin. Halusimme kehittää digitaalisen palvelun, joka helpottaa arkeanne. Palvelun, jonka avulla pystytte hoitamaan kaikki kotiinne liittyvät käytännön asiat helposti, missä vain ja milloin vain.

Otimme teidät mukaan kehitystyöhön alusta alkaen. Teimme asukaspaneelissamme Pulssissa haastatteluja ja kokosimme keskusteluryhmiä. Kysyimme, millaisia palveluita te kaipaisitte. Mitä kaikkea asuminen ja koti teille tarkoittaa.

OmaSATOn konsepti syntyi yhteistyössä näiden keskustelujen myötä.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Valmis OmaSATO on kuin koti taskussa: pystyt sen kautta hallinnoimaan ja hoitamaan asumiseesi liittyviä käytännön asioita näppärästi vaikka puhelimella. Löydät sieltä kootusti tietoja vuokrasopimuksestasi, oman kotitalosi tiedot ja asiakasedut.

Mutta OmaSATO on myös muuta. Se voi olla vaikka mitä.

Siihen liittyi toinen alkuperäinen unelmamme: me uskomme, että koti tulee olemaan paljon muutakin kuin seinät.

Voisiko tulevaisuudessa olla niin, että pystyt tilaamaan kotiisi ruokaa lähikaupasta yhdellä napin painalluksella OmaSATOn kautta?

Tai että pystyt OmaSATOn palveluiden – siivouksen, kotiin tilattavan ruokakassin – avulla räätälöimään kodistasi seniorikodin? Tai vaikkapa juniorikodin!

Voisitko löytää OmaSATOn kautta uusia ystäviä tai lainata helposti naapureilta kodinkoneita, autoa tai kierrättää pieniksi jääneitä lastenvaatteita? Voisiko OmaSATO olla palvelu, jonka ansiosta et ole koskaan yksin?

OmaSATO on jo palvelu, jonka avulla sinä säästät rahaa.

Olemme nimittäin hyödyntäneet SATOn asukkaiden joukko-ostovoimaa ja neuvotelleet 48 000 asukkaallemme erilaisia tarjouksia: ne kaikki löytyvät kootusti OmaSATOsta. Palvelun kautta saat edullisemmin itsellesi esimerkiksi muuttoauton, ikkunanpesun tai vaikkapa kesäsiivouksen.

Tulevaisuudessa juuri sinun asuinalueesi yrittäjät voivat kenties kertoa siellä päivän tarjouksista – ja auttaa sinua tekemään edullisempia arjen ostoksia.

Tulevaisuus ei synny itsestään. Se syntyy kaikista niistä päätöksistä, joita teemme arjessamme. Siksi tulevaisuuteen voi myös vaikuttaa.

Vaikka uuden palvelumme nimi on OmaSATO, se on itse asiassa MeidänSATO. Me yhdessä päätämme, millainen palvelusta tulee. Samalla me yhdessä päätämme, mitä kaikkea asuminen ja koti voi tulevaisuudessa tarkoittaa. Digitaalisuus tarjoaa loputtomat mahdollisuudet. Mullistetaan asuminen yhdessä! Mitä kaikkea sinä haluaisit sen olevan? Mitä kaikkea palveluita haluaisit kotiisi? Kerro meille. Me pyrimme toteuttamaan toiveesi ja unelmasi.”

Lähetä palautetta palvelustamme OmaSATOn kautta, soita tai laita viestiä asiakaspalveluumme – me vastaamme!

SATOn toimitusjohtaja Saku Sipola

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin