Lastenhuoneessa laitetaan leikki etusijalle

Lastenhuone

Kokeilimme aiemmin tehosteseinää neljän eri värin liukumalla. Tehosteseinä tuo mieleen hämyisen metsämaiseman vuoristossa ja rauhoittaa nyt lastenhuoneessa muuten usein riehakasta tunnelmaa. Sama värimaailma toistuu myös lastenhuoneen matoissa ja petivaatteiden vaaleat sävyt tukevat kokonaisuutta. Tässä siis jutun juju: yhtenäiset pääsävyt pitävät kokonaisuuden rauhallisena huolimatta lattiaa täyttävistä värikkäistä lasten tavaroista.

Lastenhuoneen kalustejärjestystä miettiessä isompien kalusteiden paikat kannattaa valita sen mukaan, että lattialle jäisi myös riittävästi vapaata tilaa leikeille. Esimerkiksi pienissä tai kapeissa huoneissa, joihin pitäisi saada mahtumaan kaksi sänkyä, voi olla kätevämpää asetella sängyt esimerkiksi L-kirjaimen muotoon huoneen kulmaan.

Lastenhuone

Leikit harvoin pysyvät vain lastenhuoneessa ja lapset haluavat usein mukaan suunnittelemaan oman huoneen järjestystä. Lastenhuoneen sisustusratkaisut muuttuvatkin nopeasti iän mukana vähintään sen mukaan tarvitaanko enemmän tilaa leluille vai pitääkö varata hyllyjä ja työtilaa koululaiselle. Esimerkiksi modulaarisia säilytyskalusteita on helppo täydentää ajan myötä tarpeen vaatiessa ja tunnelmaa pääsee muuttamaan tehosteseinillä ja tekstiileillä.

Lastenhuone

Säilytyslaatikot Stockmann; pöytä pyörillä ja nukke Kierrätyskeskus; matto White on White; sängyt, kangaskassi, kirjat, karttapallo ja lelut kuvausrekvisiittaa.

Jos teet itse remonttia tai sisustat, jaa omat ideasi kanssamme. Tägää kuvaan #satojaideoita.

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin