Pidä porukalla kirpputori kotipihalla

Kirpputori omalla pihalla on vaivattomin tapa päästä ylimääräisestä tavarasta eroon.

SATOn talossa voi järjestää pihakirppiksen. Se on mukava tapa päästä eroon itselle ylimääräisestä tavarasta ja tilaisuus tutustua naapureihin.

Ideana on, että oman talon pihalle voi pystyttää myyntipöydän kirppariperiaatteella. Myyntiin voi tuoda vaikka vain muutaman tavaran. Pihakirppiksessä ei tarvitse huolehtia pöytävuokrasta tai kuljetuksesta.

Mitä useamman naapurin saa houkuteltua mukaan omine myyntipöytineen, sitä mukavampaa meno on. Lisää yhteishenkeä puuhaan saadaan, jos keräättekin oman kukkaron lisäksi yhteispotilla varoja vaikka lähiseudun hyväntekeväisyyshankkeeseen.

Pihakirppiksen järjestämiseen ei tarvita SATOlta erillistä lupaa, mutta tapahtumasta tulee kertoa etukäteen isännöitsijälle. Jotta tieto pihakirppiksestä leviää ja paikalle saadaan ostajia, kannattaa kirppiksestä ilmoittaa maksutta vaikka Pihakirppis-sivuilla. Samasta osoitteesta löytyy myös neuvoja sekä valmiita julisteita kirppiksen mainostamiseen.

Pihatapahtumaa kannattaa ehdottomasti puffata aina myös omien kotikulmien Facebook-ryhmissä.

Pihakirppiksen voi ajoittaa myös Siivouspäivän aikaan, jolloin moni muukin on liikkeellä samalla asialla – silloinhan asiakkaat ovat sopivasti ostomielellä. Vuonna 2016 siivouspäivä on 28. toukokuuta.

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin