Julkaistu
23.10.2017
Kirjoittaja
Johanna Osváth
Kuvat
Johanna Taskinen
Syksyllä on aika nauttia jokapäiväisen elämän pienistä puuhista ja mauista. Kurpitsalyhtyä askarrellessa kannattaa aina hyödyntää kurpitsan mehevä sisus vaikkapa maittavan kurpitsakeiton muodossa. Mikäpä sen tunnelmallisempaa kuin nauttia pimenevistä syysilloista höyryävän keittokulhon äärellä.
Helppo ja herkullinen kurpitsakeitto (4 annosta)
isohko kurpitsa
2–3 sipulia
2–4 valkosipulinkynttä
½ purjo
nokare voita tai tilkka öljyä
½ purkkia yrttituorejuustoa
½ dl vihannesfondia
4 dl kookosmaitoa
2 dl kuohukermaa tai kaurakermaa
n. 1 l vettä
suolaa ja pippuria maun mukaan
Halutessasi tuoretta korianteria tai persiljaa
Vinkki! Näin hyödynnät kurpitsansiemenet:
Villasukat jalkaan, kurpitsalyhty valaisemaan ja keitto lämpimäksi – siinäpä täydellisen syysillan resepti!
Helpota arkeasi ja tilaa ruokaostokset SATOkotisi ovelle. Tarjous voimassa 31.12.2017 asti.
Tutustu myös monipuoliseen asiakastapahtumien valikoimaan!