Niittysillankulma 2

Niittykumpu Espoo

1

asuntoa vapaana

27 - 66 m²

Talossa yhteensä 63 SATOn vuokra-asuntoa

Uudet vuokra-asunnot Niittykummussa

Muuta metrokeskuksen naapuriin

Niittysillankulma 2 C-D on osa uutta kolmen talon muodostamaa korttelia aivan Niittykummun uuden metro- ja kauppakeskuksen naapurissa. Viisikerroksisessa talossa on 63 asuntoa yksiöistä kolmen huoneen ja keittiön koteihin. Pohjaratkaisuiltaan tehokkaissa huoneistoissa keittotilat yhdistyvät olohuoneisiin muodostaen neliöitään tilavamman tuntuisia oleskelualueita. Lasitetut parvekkeet, joilla on lämminsävyistä puuverhoilua, sopivat leppoisaksi kahvittelupaikaksi tai vaikkapa kaupunkipuutarhurin viherkeitaaksi.

Uuden talon mukavuuksiin kuuluvat toimivat yhteistilat talon kellarikerroksessa: saunaosasto, pesula ja kuivaushuone, jossa lakanapyykit kuivuvat tuota pikaa.  Lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille on oma varastonsa sisääntulokerroksessa. Autopaikat, 36 kpl, ovat kellarikerroksessa, josta pääsee sisäkautta omalle kotiovelle saakka.

Asunnot ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Niittykumpu sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien ääressä. Länsiväylä, Turun moottoritie ja kehätiet I ja II tarjoavat nopeat liikenneyhteydet omalla autolla liikkuville. Niittysillankulman naapurissa, Haukilahdenkadun toisella puolen, on metrokeskus, josta pian liikennöintinsä aloittava Länsimetro vie minuutissa Tapiolan urheilupuiston liikuntakeskukseen ja Matinkylän Iso Omenaan. Kahdessa minuutissa pääsee Tapiolaan ja Kamppiin matka kestää n. 14 minuuttia. Alueen kevyen liikenteen reitit on suunniteltu mahdollisimman sujuviksi ja turvallisiksi. Metrokeskukseen pääsee kätevästi alikulun kautta ja siellä on peräti 400 polkupyöräpaikkaa.

Metrokeskuksesta löytyy myös erinomaiset kaupalliset palvelut: kaksi markettia, erikoiskauppoja sekä ravintoloita ja kahviloita. Päiväkodit ja ala-aste ovat naapurustossa ja lähin yläaste ja lukio ovat pienen kävelymatkan päässä Haukilahdessa.


Talon tiedot

Sijainti
Niittysillankulma 2, 02200 Espoo
Kaupunginosa
Niittykumpu
Asuntojen lukumäärä
63
Vuokrattavia asuntoja
63
Huoneistojen koot
27 - 66 m²
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kerrosten lukumäärä
5
Valmistunut
02/2017
Energialuokka
C
Lue lisää energialuokasta
Hissi
Kyllä
Yhteiset tilat

Irtaimistovarasto 

Ulkoiluvälinevarasto 

Kuivaushuone

sauna

Pesutupa

Vesimaksu
18 €/hlö/kk
Varallisuusrajat (PK-seudulla myös tulorajat)
Ei
Tietoliikenneyhteydet

Valmius Telian laajakaistaan 10/10 Mb/s -nopeudella sisältyy vuokraan.

Asunnot

Siirry alkuun