Leirikuja 3

Honkasuo Helsinki

0

asuntoa vapaana

40 - 77 m²

Talossa yhteensä 58 SATOn vuokra-asuntoa

Uudet vuokra-asunnot Honkasuolla

Hyvät yhteydet ja palvelut ulottuvillasi

Leirikujalla on kaksi kerrostaloa ja yksi rivitalo. Talot muodostavat kaarimaisen kokonaisuuden ja niiden suojaan jää viihtyisä pihapiiri, jossa tavataan naapureita. Matalaenergiarakentamisen periaatteiden mukaisesti toteutettujen talojen rakenteet ovat pääosin kotimaista havupuuta ja uusiutuvia energiamuotoja hyödynnetään korkeimmilla katoilla olevilla aurinkopaneeleilla.

Valoisien kotien keittotilat ja olohuoneet yhdistyvät avariksi oleskelualueiksi. Kylpyhuoneissa vesikiertoinen lattialämmitys hellii jalkoja ja muissa huoneissa on ilmalämmitys, perinteisiä pattereita ei tarvita.  Kaikissa asunnoissa on oma parveke tai terassi, joka sopii kesäiseksi kahvittelupaikaksi tai viherpeukalon keitaaksi.

Asukkaiden yhteiskäytössä on kuivaushuone, saunaosasto ja harrastetila, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön. Autopaikat ovat tontin reunalla korkeimman rakennuksen takana.

Asunnot ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Leirikuja sijaitsee Malminkartanon pohjoispuolella Helsingin ja Vantaan rajalla aivan Myyrmäen kupeessa. Uusi asuinalue edustaa ekologisesti kestävää rakentamista hyödyntäen matalaenergiarakentamista ja uusiutuvaa energiaa.

Ympäristön suuret, viihtyisät viheralueet antavat alueelle miellyttävän vehreän leiman. Lähistöltä löytyvät päiväkodit, koulut, lukiot, ammattikorkeakoulu Metropolia sekä ammattiopisto Varia. Myyrmannin kauppakeskus ja lukuisat ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet; jäähallit, urheilukentät, uimahalli, jalkapallostadion ja -halli sekä pururadat palvelevat alueen asukkaita.

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Kotiovelta Myyrmäen juna-asemalle on matkaa alle kilometri ja Malminkartanon asemalle vain hieman enemmän. Helsingin keskustaan hurautat junalla noin vartissa. 


Talon tiedot

Sijainti
Leirikuja 3, 00410 Helsinki
Kaupunginosa
Honkasuo
Asuntojen lukumäärä
58
Vuokrattavia asuntoja
58
Huoneistojen koot
40 - 77 m²
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kerrosten lukumäärä
1 - 4
Valmistunut
03/2017
Energialuokka
B
Lue lisää energialuokasta
Hissi
Kyllä
Yhteiset tilat

Irtaimistovarasto 

Ulkoiluvälinevarasto 

Kuivaushuone

sauna

Kerhotila 

Vesimaksu
18 €/hlö/kk
Varallisuusrajat (PK-seudulla myös tulorajat)
Ei
Tietoliikenneyhteydet

Valmius Telian laajakaistaan 10/10 Mb/s -nopeudella sisältyy vuokraan.

Liitteet

Asunnot

Siirry alkuun