Tuiskunkatu 7

Härmälänranta Tampere

1

asuntoa vapaana

35 - 79 m²

Talossa yhteensä 58 SATOn vuokra-asuntoa

Palvelut ja harrastukset lähelläsi

Uudet vuokra-asunnot Härmälänrannassa

Tuiskunkatu 7 muodostaa naapuritalojen kanssa viihtyisän kaupunkikorttelin. Talojen keskellä on yhteinen korttelipiha, joka tarjoaa mukavan oleskelukeitaan ja kohtaamispaikan asukkaille. Talon B portaassa on neljä ja A portaassa kuusi kerrosta. Kauniita, hyvin suunniteltuja vuokrakoteja on yhteensä 58 kpl. Pienemmät asunnot, yksiöt ja kaksiot soveltuvat erinomaisesti yhden ja kahden hengen talouksille. Pienehkö perhe taas saa kivan kodin tehokkaiksi suunnitelluista päätykolmioista. Kaikissa asunnoissa on oma piha-alue tai lasitettu parveke, joka sopii leppoisaksi kahvittelupaikaksi tai vaikkapa viherpeukalon omaksi keitaaksi.

Talon mukavuuksiin kuuluu toimivat yhteistilat: saunaosasto, irtaimistovarastot, lastenvaunuvarastot sekä pesutupa ja kuivaushuone, jossa lakanapyykit pestään ja kuivatetaan tuota pikaa. Korttelin yhteiseen autohalliin pääsee sisäkautta talon alakerrasta.

Asunnot ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Härmälänranta sijaitsee Pyhäjärven rannalla. Perinteiseksi puutarhakaupunginosaksi kutsutulla alueella on värikäs teollinen historia, joka leimaa alueen nykyistäkin ilmettä. Täällä asuvalla ovat runsaat palvelut ja virkistymismahdollisuudet vain askeleen päässä kotiovelta. Voit lähteä lenkkipoluille, virkistäytyä uimarannalla tai pelata pari erää tennistä. Kesällä rantaa elävöittää uusi, tyylikäs pienvenesatama.

Erinomaiset palvelut tuovat arkeen sujuvuutta. Lähellä sijaitsee niin koulu, päiväkoti kuin oma kirjastokin. Runsaat ostosmahdollisuudet löytyvät Partolan kauppakeskusalueelta. Nuolialantietä kulkee runsaasti joukkoliikennettä. Kuljit sitten jalan, pyörällä, bussilla tai autolla, ovat yhteydet kätevät joka paikkaan.

Katso alueen kuvaus tästä kotona.fi sivustolta.


Talon tiedot

Sijainti
Tuiskunkatu 7, 33900 Tampere
Kaupunginosa
Härmälänranta
Asuntojen lukumäärä
58
Vuokrattavia asuntoja
58
Huoneistojen koot
35 - 79 m²
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kerrosten lukumäärä
6
Valmistunut
01/2017
Energialuokka
C
Lue lisää energialuokasta
Hissi
Kyllä
Yhteiset tilat

Pesutupa

sauna

Kuivaushuone

Ulkoiluvälinevarasto 

Irtaimistovarasto 

Vesimaksu
18 €/hlö/kk
Varallisuusrajat (PK-seudulla myös tulorajat)
Ei
TV-järjestelmä
kaapeli-TV Telia
Tietoliikenneyhteydet

Valmius Telian laajakaistaan 10/10 Mb/s -nopeudella sisältyy vuokraan.

Liitteet

Asunnot

Siirry alkuun