72 m², 3h+k

Kontulankaari 4, Kontula, Helsinki

1 319 €

Vapaa 1.3.2016

Rakkaudella peruskorjattu vuokra-asunto Kontulassa

Koti, jossa valoa ja väriä

Jos haluat, että kodillasi on luonnetta jo ennen kalustamista, olet löytänyt asuntosi. Tämän ylimmän kerroksen vuokrakolmion värimaailma valloittaa viileimmänkin sydämen ja klassinen 60-70-luvun pohjaratkaisu tuo tuttuuden tunteen selkeällä huonejärjestyksellään. Pisteenä i:n päällä keikkuu aurinkoinen lasitettu parveke pihanäkymin.

Asuinhuoneiden pehmeänharmaa tammilaminaatti on saanut kaverikseen olohuoneen taitetulla vihreällä maalatun tehosteseinän. Valkoisia keittiökaapistoja värittää burgundinpunainen välitilalaatoitus ja lattiansävyinen tyylikäs työtaso. Kylpyhuoneessa on herkullinen okrankeltainen seinäkaakelointi ja ihanan retrolla kuusikulmalaatalla päällystetty lattia. Keittiövarusteina ovat keraaminen liesi sekä jää-pakastinkaappi.


Kontula on mainettaan mukavampi asuinalue, jossa kaikki palvelut uimahallia myöten ovat käden ulottuvilla. Liikunnan ystäville Kontulasta löytyvät uimahallin lisäksi myös loistavat kävelyreitit sekä monipuolinen liikuntapuisto. Alueella on myös useita kouluja ja päiväkoteja. Kontulassa toimii aktiivinen asukasseura, jonka kattavat ja informatiiviset kotisivut (www.kontula.com) antavat paljon lisätietoa alueesta.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »


Sijainti
Kontulankaari 4 A, 00940 Helsinki
Kaupunginosa
Kontula
Pinta-Ala
72 m²
Huoneistotyyppi
3h+k
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
3/3
Parveke
Kyllä
Vapautuu
1.3.2016
Valmistunut
12/1969
Lemmikkieläimet
Sallittu
Tähtiluokka
Vuokra
1 319 €/kk
Vesimaksu
18 €/hlö/kk
Tietoliikenneyhteydet

Valmius Soneran laajakaistaan 10/10 Mb/s -nopeudella sisältyy vuokraan.

Kotivakuutus
Pakollinen
Varallisuusrajat
Kyllä
Vakuus
250,00 €
Yhteystiedot
SATO Vuokraus ja myynti, PKS3
0201 34 4301
Puheluiden hinnat »

Siirry talon sivulle

Tulosta (PDF)

Siirry alkuun