Yksiö, kaksio vai solu? SATOlta löydät juuri sinulle sopivan vuokrakodin. Ja vuokravakuus 0€!

Opiskelija-asunnot

Header
Tsekkaa vapaat vuokra-asunnot ja täytä hakemus
Helppoa vuokra-asumista hyvillä paikoilla

SATOn vuokra-asunnot sopivat uudelle paikkakunnalle muuttaville, esimerkiksi opiskelijoille, sijaintinsa vuoksi. Vuokravakuus on 0 euroa, joten et tarvitse monen kuukauden vuokrarahaa vakuutta varten. SATO VuokraKoti sijaitsee useimmiten oppilaitoksen läheisyydessä ja asunnon kruunaa erinomaiset joukkoliikenneyhteydet. Oli etsinnöissä sitten soluasunto, kimppakämppä tai yksiö, SATOlta löydät sinulle sopivimman kodin Suomen suurimmista kaupungeista - Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu ja Jyväskylä. Eikä SATOkodista tarvitse lähteä opintojen jälkeenkään!

SATO on vastuullinen vuokranantaja, jolla on lähes 27 000 asuntoa. Asukkaita meidän kodeissamme asuu noin 50 000. Kehitämme monipuolisia asumisratkaisuja erilaisiin asumistarpeisiin. Tutustu SATOon ja asukaslupauksiimme tarkemmin täällä.

Millaista asuntoa etsit?

Selaa tästä erilaisia vapaita tai kohta vapautuvia asuntoja. Yksiö, kaksio, solu vai kenties kimppakämppä? SATO on helppo ja luotettava tapa vuokrata juuri sinulle sopiva koti.

Miten haen asuntoa?
  1. Tsekkaa vapaat ja vapautuvat asunnot

  2. Valitse sinulle sopivimmat asunnot hakemukseesi ja täytä asuntohakemus

  3. Otamme yhteyttä sinuun, kun löydämme hakuasi vastaavan asunnon

Lue lisää siitä, miten SATOkodin hakeminen etenee »

Miten olisi kimppakämppä?

Joskus ajatus yksin asumisesta tuntuu ylivoimaiselta joko rahallisesti tai seurankaipuun kannalta. Silloin kannattaa ottaa pohdintaan kimppakämppä.

SATO vuokraa kotejaan myös kimppa-asunnoiksi, mutta varsinainen vuokrasopimus tehdään korkeintaan kahden asukkaan nimiin. Toisin sanoen, kun vuokraatte kaveriporukalla yhteisen kodin, on siinä kaksi päävuokralaista ja loppujen tulee tehdä päävuokralaisten kanssa alivuokrasopimus. Silloin asunnosta ovat päävastuussa SATOlle päävuokralaiset, ja alivuokralaiset taas ovat vastuussa päävuokralaisille. Selaa vapaita, myös yhteisasumiseen sopivia asuntoja ja löydä uusi kotisi.

Toiselle paikkakunnalle muuttaminen

Muutatko uudelle paikkakunnalle? Etsitkö ensimmäistä omaa kotia? Kokosimme vinkkejä ja lisää tietoa siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon: vinkit ensimmäiseen uuteen kotiin.

Kun muutat kokonaan toiselle paikkakunnalle opiskelupaikan takia, suosittelemme lämpimästi sinua poimimaan hakemuksellesi myös ARA-asuntoja. Niiden asiakasvalinnassa teemme ns. tarveharkintaa, ja opiskelupaikan perässä muuttaminen on yksi positiivisesti asunnon saamiseen vaikuttava tekijä.

Vapaat ja vapautuvat ARA-asunnot »