Haemme talomestareita Espooseen ja Helsinkiin

Pidätkö huoltotehtävistä? Toimitko työssäsi aina asiakaslähtöisesti? Toivotko monipuolista ja mielenkiintoista tehtävänkuvaa? Tule SATOon talomestariksi!

Laajennamme nyt talomestaritiimiämme ja etsimme Espooseen ja Helsinkiin asiakaskeskeisiä talomestareita. Talomestarina olet vahvasti läsnä taloissamme, joten pääset keskittymään oman alueesi asiakkaisiin, heidän koteihinsa ja talojen kiinteistöhuoltoon. SATOssa asiakkaat ovat keskiössä ja arvomme ihminen ihmiselle näkyy kaikessa toiminnassamme. Talomestarina olet aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta ja sinulle on tärkeää, että asiakkaamme tietää aina, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Vastuullasi on SATOkotien ja kiinteistöjen vikailmoitusten hoitaminen. Hoidat asuntojen pienkorjauksia sekä LVI-pienkorjaustöitä, kuten vuotavien vesikalusteiden korjauksia. Eduksi on, jos jo hallitset tämäntyyppiset tehtävät ja näihin saat meiltä tarvittaessa myös koulutuksen. Olet avainroolissa tukemassa asuntojen vuokrausta, teet vapautuvien asuntojen huoneistotarkastuksia ja esittelet asuntoja uusille tuleville asiakkaille. Ohjaat kiinteistöhuoltoa ja teet tiiviistä yhteistyöstä kiinteistöhuollon kumppaneidemme kanssa, joten kiinteistöhuollon tehtäväkentän hallitseminen tai kiinnostus kehittyä sillä saralla on tärkeää.

Tehtävässä tarvitset myös tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi (esim. arabia, venäjä, somali). Toivomme löytävämme avoimiin tehtäviin monipuolisia osaajia ja tärkeintä onkin, että sinulla on asenne kohdillaan!

Tarjoamme sinulle:

• mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään asiakaslähtöistä kiinteistöhuollon toimintamallia
• avoimen, rennon ja auttavaisen työkulttuurin sekä yli 230 asumisen ammattilaista kollegoiksi
• hyvän valmentavan lähiesimiestuen
• laajat työterveyspalvelut
• lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana
• vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa työntekijöiden käyttöön
• laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
• monipuolista vapaa-ajan toimintaa
Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 27.4. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat talomestareiden tiimiesimieheltä Sami Korhoselta, p. 0201344432 tai mahdolliselta tulevalta talomestarikollegaltasi puh. 0504713004.

Globalisaatio, digitalisaatio ja kestävä kehitys muuttavat sekä kaupunkeja että ihmisiä. Siksi asumisenkin on muututtava. Visiomme mukaisesti kukoistavissa kaupungeissa asuu hyvinvoivia ihmisiä. Missiomme on mullistaa asuminen – tarjota asiakkaillemme enemmän kuin seinät. Strategiamme keskipisteenä ovat asiakkaamme, joille haluamme kehittää koteja yhä paremmalla palvelulla. Arvomme rima rohkeasti korkealle, ihminen ihmiselle ja yhdessä onnistumisen ilo ovat läsnä arjessamme.

Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: www.sato.fi, LinkedIn, Facebook,Twitter , YouTube.