Haemme myyntipäällikköä Helsinkiin

Sykkiikö sydämesi myynnille ja kodeille? Oletko valmentava ja innostava esihenkilö? Tule SATOon myyntipäälliköksi!

Haluamme SATOssa tarjota asiakkaillemme vaivatonta ja vastuullista vuokra-asumista kaikkiin elämäntilanteisiin. Haemme nyt vuokraukseemme myyntipäällikköä varmistamaan, että asiakkaamme löytävät itselleen nopeasti ja helposti uuden kodin.

Myyntipäällikkönä toimit esihenkilönä n. 10 hengen myyntineuvottelijoiden tiimille. Myyntineuvottelijoiden tehtäviin kuuluu asuntojen esitteleminen ja vuokraaminen pääkaupunkiseudulla. Johdat omaa myyntiryhmääsi parhaisiin tuloksiin valmentavalla ja positiivisella otteella. Olet myynnillisten tulosten lisäksi kiinnostunut asiakaskokemuksen laadusta ja kehittämisestä. Vastaat tehokkaasta resurssisuunnittelusta sesonkien ja kysynnän mukaan. Kollegoinasi työskentelee kaksi myyntipäällikköä, joiden kanssa sparrailet ja kehität toimintaa tiiviissä yhteistyössä.

Millainen osaaminen auttaa sinua onnistumaan myyntipäällikkönä?

Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa kokemusta tehtävistä myynnin parissa. Toivomme sinulta:

  • Vankkaa kokemusta esihenkilötyöstä ja tehokkaasta resurssisuunnittelusta

  • Kykyä hyödyntää tarjolla olevaa dataa oman vastuualueesi toiminnan suunnittelun tueksi

  • Osaamista onnistuneen asiakaskokemuksen johtamisesta organisaatiossa

  • Kokemusta kansainvälisessä asiakasympäristössä toimimisesta

  • Valmentavaa, energistä ja läsnä olevaa johtamistyyliä

  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja halua kehittää toimintaa yhteistyössä muiden satolaisten kanssa

  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • Dynamics 365-ympäristön tuntemusta

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Miksi valitsisit SATOn?

Haluamme tarjota asiakkaillemme kodin, jossa asukkaat pystyvät keskittymään kaikkein tärkeimpään: omannäköiseen elämään. Me satolaiset haluamme olla asumisen asiantuntijoita ja edelläkävijöitä myös ylihuomenna. Meillä on rohkeus kehittyä, kyky onnistua. SATOn arvot ihminen ihmiselle, rima rohkeasti korkealle ja yhdessä onnistumisen ilo ovat toimintamme perusta.

SATO tarjoaa sinulle innostavan työympäristön sekä rennon ja avoimen tekemisen meiningin, jossa jokainen on valmis auttamaan toinen toistaan. Hyvä ja valmentava esihenkilötyö on meille myös sydämen asia! SATOlaisena saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, mm. laajat työterveyspalvelut sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa sekä lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana. Tarjoamme joustavan työajan, hybridityömahdollisuuden ja sekä modernit toimitilat Helsingissä.

Innostuitko? Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 8.6. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Voit keskustella tehtävästä tarkemmin Kaupallisen organisaation johtajan Janne Ojalehdon kanssa, p.0505004310 tai janne.ojalehto@sato.fi.

Olemme olleet suomalaisen asumisen asiantuntijoita jo yli 80 vuotta ja olemme sitä myös ylihuomenna. Kohtaamme asiakkaamme lämmöllä ja haluamme ratkaista jokaisen tilanteen sydämellä sekä vankalla ammattitaidolla. Arvomme rima rohkeasti korkealle, ihminen ihmiselle ja yhdessä onnistumisen ilo ovat läsnä arjessamme. Elinkaariajattelu ohjaa tekemistämme kotitalojen rakentamisesta korjaamiseen. Mahdollistamme asukkaillemme vastuullisen tavan asua, ja kannustamme heitä kestäviin valintoihin arjessa. Rakennamme viihtyisiä kotitaloja ja monimuotoisia asuinympäristöjä, jotka kestävät seuraaville sukupolville.

Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: sato.fi, LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube.