24.10.2019 Avoin työpaikka: Myyntineuvottelija Turkuun

Haemme asiakaspalvelutiimiimme Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Myyntineuvottelijana vuokraat SATOkoteja Turun seudulla. Pyrit joka tilanteessa löytämään vapautuvaan SATOkotiin parhaan mahdollisen asukkaan. Toimit osana SATOn Turun toimipisteen asiakaspalvelua ja teet tiivistä yhteistyötä SATOn palvelupäälliköiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös asuntonäyttöjä Turun talousalueella.

Viestit luontevasti ja ihmisläheisesti ja myös positiivinen energia näkyy tavassasi toimia. Teet kaikkesi löytääksesi asiakkaallemme parhaan mahdollisen asumisratkaisun. Työskentelet vaivattomasti suomen lisäksi englanniksi, muu kielitaito on sinulle eduksi.

Tarjoamme asiakaslähtöisen ja innostavan työn mukavassa kuuden hengen tiimissä Turun ydinkeskustan toimipisteessämme. Tiimissämme teemme työtä suurella sydämellä asiakasta auttaen. Satolaisten mukaan SATO on luotettava, uudistuva ja rento työpaikka.

Oletko meidän tiimimme uusin vahvistus? Myyntineuvottelijan tehtävä on määräaikainen, noin vuoden pituinen äitiysvapaasijaisuus. Hae paikkaa ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon (CV) ja palkkatoiveen kera viimeistään 15.11.2019 mennessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa tuleva esimiehesi, aluejohtaja Seppo Merimaa, p. 050 527 1886.

Globalisaatio, digitalisaatio ja kestävä kehitys muuttavat sekä kaupunkeja että ihmisiä. Siksi asumisenkin on muututtava. Visiomme mukaisesti kukoistavissa kaupungeissa asuu hyvinvoivia ihmisiä. Missiomme on mullistaa asuminen – tarjota asiakkaillemme enemmän kuin seinät. Asiakasvetoisuus on strategiamme ytimessä. Käynnistimme alkuvuodesta 2017 Asiakas ensin -ohjelman, jonka avulla parannamme palveluamme entisestään. Arvomme rima korkealla, ihminen ihmiselle ja osaamisen ilo ja rentous ovat läsnä arjessamme.
Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: www.sato.fi, LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube.