Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat ja avoin työhakemus

expand_less

15.1.2018 Avoin työpaikka: Rakennuttaja-asiamies/lakimies Helsinkiin

Käynnistimme alkuvuodesta 2017 Asiakas ensin -ohjelman, jonka avulla parannamme palvelua entisestään sekä rakennamme läheisempää asiakasvuorovaikutusta. Palautimme isännöinnin omaksi toiminnaksemme ja hoidamme asiakassuhteet pääosin oman henkilöstömme voimin.

Tarvitsemme joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen innostuneen ja asumisen ammattilaiseksi haluavan

RAKENNUTTAJA-ASIAMIEHEN/LAKIMIEHEN

hoitamamaan vuokra- ja omistusasuntokohteiden hallinnollisia rakennuttajatehtäviä. Tehtävässä vastaat rakennuttamiskohteiden yhtiöhallinnon, sopimusasioiden ja talousasioiden hoitamisesta. Toimit projektitiimissä tiiviissä yhteistyössä suunnittelu- ja rakennuttajapäälliköiden kanssa vastaten itsenäisesti omien projektitehtävien oikea-aikaisesta ja laadukkaasta hoitamisesta. Tehtävässäsi vastaat osaltasi asiakasviestinnästä ja viet eteenpäin asiakaslähtöistä kulttuuria. Lisäksi vastuullasi on asuntokohteiden rakentamiseen liittyvien juridisten kysymysten hoitaminen sekä urakoitsijoiden että asiakkaiden kanssa.

Meitä satolaisia on yli 200 ja arvomme ovat Rima korkealla, Ihminen ihmiselle sekä Osaamisen ilo ja rentous. Koethan ne omaksesi?

TOIVOMME sinulta

• Juridista korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja
• Vahvoja yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintävalmiuksia
• Oma-aloitteista ja asiakaskeskeistä toiminta-otetta
• Lisäksi arvostamme suoritettua rakennuttaja-asiamiestutkintoa tai kokemusta kiinteistö- ja rakennusalalta

TARJOAMME
• Haasteellisen ja itsenäisen tehtävän kasvavalla vuokra-asumisen toimialalla
• Työkavereiksi mukavia ja osaavia asuntoliiketoiminnan ammattilaisia
• Hyvät työsuhde-edut
• Modernit toimitilat Helsingin Käpylässä

Innostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon (CV) ja palkkatoiveen kera sähköpostitse osoitteeseen rakennuttaminen@sato.fi viimeistään 26.1. Tehtävä on määräaikainen äitiyslomansijaisuus. Kysymyksiin vastaa mielellään Johtaja Arto Aalto arto.aalto@sato.fi ja p 040-5130702. Arton tavoitat parhaiten 17.1. klo 14:00-16:00 ja 24.1. klo 14:00-16:00.

Globalisaatio, digitalisaatio ja kestävä kehitys muuttavat sekä kaupunkeja että ihmisiä. Siksi asumisenkin on muututtava. Visiomme mukaisesti kukoistavissa kaupungeissa asuu hyvinvoivia ihmisiä. Missiomme on mullistaa asuminen – tarjota asiakkaillemme enemmän kuin seinät. Roolimme asuntomarkkinoilla on tarjota monipuolista asumista ja etsimme ennakkoluulottomasti keinoja tuottaa kohtuuhintaisia asuntoja. Kasvatamme tarjontaamme nopeimmin kasvavissa kaupungeissa: pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, ja tällä hetkellä omistamme noin 26 000 vuokra-asuntoa. SATOlle on myönnetty Corporate Spiritin Suomen innostavimmat työpaikat 2017 -tunnustus.

Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: www.sato.fi, Facebook, Twitter, YouTube.

expand_less

15.1.2018 Avoin työpaikka: Palveluasiantuntija Helsinkiin

Haluamme tarjota asiakkaillemme yhä parempaa palvelua ja jutella heidän kanssaan enemmän. Asiakaspalvelussamme työskentelee 30 palveluasiantuntijaa, ja tärkein tehtävämme on löytää asiakkaille oikeat ratkaisut monenlaisiin kotiin ja vuokra-asumiseen liittyviin kysymyksiin. Ratkomme asiakkaidemme pulmia suurella sydämellä ja työtämme ohjaavat SATOn arvot ’Rima korkealla’, ’Ihminen ihmiselle’ ja ’Osaamisen ilo ja rentous’.

Tule meille määräaikaiseen tai vakituiseen työhön,

Palveluasiantuntija

Palveluasiantuntijana neuvot asiakkaitamme vuokranmaksuasioissa ja teet töitä asiakaslaskutuksen ja perintäprosessien kanssa. Työhösi liittyvät oleellisesti myös kirjanpidon avustavat tehtävät. Lisäksi pääset koordinoimaan asukkaidemme muuttoprosessia, hallinnoimaan vuokrasopimuksia ja tekemään asiakasviestintään liittyviä tehtäviä. Olet tärkeä osa SATOn asiakaspalvelua.

Toivomme, että
• viestit luontevasti ja ihmisläheisesti niin puhelimessa kuin sähköisestikin
• olet asiakaskeskeinen ja teet kaikkesi löytääksesi asiakkaamme kannalta parhaan ratkaisun
• reagoit vikkelästi nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja osaat johtaa omaa työtäsi myös paineen alla
• haluat kehittyä työssäsi
• hallitset MS Office -ohjelmistot hyvin
• työskentelet vaivattomasti suomen lisäksi englanniksi (arabian, venäjän, viron ja somalin kielen taitajaa arvostamme erityisesti).

SATOn asiakaspalvelutiimissä on hyvä meininki ja rutkasti halua kehittää ja kehittyä. Kannustamme työkamujamme, autamme toisiamme haastavissa tilanteissa ja opimme toisiltamme ja asiakkailtamme. Ja nauramme paljon!

Oletko meidän tiimimme uusin osaaja? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon (CV) ja palkkatoiveen kera sähköpostilla osoitteeseen palveluasiantuntija@sato.fi viimeistään keskiviikkona 24.1. mennessä.

Haemme useampaa vakituista ja määräaikaista palveluasiantuntijaa. Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa asiakaspalvelupäällikkömme Kaisa Aalto, p. 020 134 4071, puhelinaika ke 17.1. klo 14-15 ja to 18.1. klo 13-14.

SATO tarjoaa asiakkailleen vuokrakoteja palvelulla. Palvelulupauksemme on ’Koti kuten haluat’ ja Asiakas ensin -palvelumalli ohjaa kaikkea toimintaamme.
Omistamme, rakennutamme, ostamme ja korjaamme kaupunkikoteja, joissa asiakkaidemme on turvallista, huoletonta ja mukavaa elää ja olla. Parannamme jatkuvasti asiakaspalveluamme, tarjoamme helpompaa arkea ja kehitämme uusia asumisen konsepteja. Strategiset kehitysohjelmamme ohjaavat meitä kohti tavoitteitamme. Investoinnit SATO kohdistaa pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun, joissa koteja tarvitaan eniten. Toimimme myös Jyväskylässä, Oulussa ja Pietarissa. Omistamme lähes 26 000 asuntoa.

SATOlle on myönnetty Corporate Spiritin Suomen innostavimmat työpaikat 2017 -tunnustus.

Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: www.sato.fi, Facebook, Twitter, YouTube.

94243b3