Haemme kolmea myyntineuvottelijaa määräaikaisiin työsuhteisiin

Oletko asiakaspalveluhenkinen myynnin ammattilainen? Haluaisitko auttaa asiakkaitamme löytämään itselleen sopivan kodin? Haemme kolmea myyntineuvottelijaa määräaikaisiin työsuhteisiin Helsinkiin.

Myyntineuvottelijana vuokraat SATOkoteja. Pyrit joka tilanteessa löytämään kotiin parhaan potentiaalisen asukkaan. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden kartoittaminen, asuntotarjousten lähettäminen, asuntonäyttöjen pitäminen ja vuokrasopimusten tekeminen. Teet tiivistä yhteistyötä SATOn sisällä etenkin asiakaspalvelun ja palvelupäällikköjen kanssa.

Parhaiten tehtävässä menestyy myyntikokemusta omaava innokas ammattilainen, jolla on vahva halu voittaa kauppaa. Viestit luontevasti ja ihmisläheisesti. Positiivinen energia näkyy tavassasi toimia myös kiireen keskellä. Olet ratkaisukeskeinen ja teet kaikkesi löytääksesi asiakkaamme sekä SATOn kannalta parhaan lopputuloksen. Työskentelet vaivattomasti suomen lisäksi englanniksi, muu kielitaito on sinulle eduksi.

SATOn kulttuuri on avoin, rento ja auttavainen. Työskentelemme asumisen parissa ja haluamme myös työntekijöidemme tuntevan olonsa kotoisaksi. Pidämme huolta henkilöstöstämme muun muassa tarjoamalla laajat työterveyspalvelut, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Meillä on modernit työtilat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Tarjoamme myös työntekijöiden käyttöön vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa. Työkavereiksesi saat reilun 250 hengen joukon asumisen rautaisia ammattilaisia.
Työsuhde on määräaikainen ja voimassa 31.8.2022 asti.

Tarjoamme paikan myyntineuvottelijalle iloisten myynnin ammattilaisten joukossa Helsingin ytimessä City Centerissä. Hae paikkaa ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon (CV) ja palkkatoiveen kera viimeistään 23.9.2021 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antavat myyntipäälliköt Leena Westerlund ja Hanna Heinonen. Leena on tavoitettavissa sähköpostitse: leena.westerlund@sato.fi ja puhelimitse: p. 0442711843, parhaiten tavoitettavissa 17.9. klo 14-15 ja 23.9. klo 11-12. Hanna on tavoitettavissa sähköpostitse hanna.heinonen@sato.fi ja puhelimitse p. 0503392713 tavoitettavissa to 16.9 klo 14-15 ja ti 21.9 klo 10-11.

Globalisaatio, digitalisaatio ja kestävä kehitys muuttavat sekä kaupunkeja että ihmisiä. Siksi asumisenkin on muututtava. Visiomme mukaisesti kukoistavissa kaupungeissa asuu hyvinvoivia ihmisiä. Missiomme on mullistaa asuminen – tarjota asiakkaillemme enemmän kuin seinät. Strategiamme keskipisteenä ovat asiakkaamme, joille haluamme kehittää koteja yhä paremmalla palvelulla. Arvomme rima rohkeasti korkealle, ihminen ihmiselle ja yhdessä onnistumisen ilo ovat läsnä arjessamme.

Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: www.sato.fi, LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube.

Haussa Group Financial Controller

Oletko ammattitaitoinen konsernilaskennan osaaja, joka asettaa arvojemme mukaisesti riman rohkeasti korkealle ja iloitsee yhdessä onnistumisesta? Haemme Group Financial Controlleria vastuulliseen rooliin SATOn talouden palvelukeskukseen Helsinkiin.

Group Financial Controllerina hoidat päävastuullisesti SATOn konsernikirjanpitoa ja kehität konsolidointiprosessia (käytössä IBM Cognos Controller -järjestelmä) tiiviissä yhteistyössä kirjanpito- ja controller-toimintojen kanssa. Olet avainroolissa konsernin IFRS:n mukaisesti raportoitavien väli- ja vuositilinpäätösten laatimisessa ja IFRS-laadintaperiaatteiden noudattamisessa sekä konsernin verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Toimit keskustelukumppanina talouden eri sidosryhmille ja mahdollisesti myöhemmin oman tiimisi esihenkilönä.

Toivomme, että olet ehtinyt kartuttaa osaamistasi haastavissakin konsernikirjanpidon tilanteissa ja olet tottunut itsenäiseen päätöksentekoon sekä ongelmanratkaisuun. Sinulla on kokemusta IFRS-konsernitilinpäätösten laatimisesta ja IFRS-standardien soveltamisesta, tai vastaavaa kokemusta esimerkiksi tilintarkastustehtävistä.

Osaat johtaa omaa työskentelyäsi ja onnistut pitämään aikatauluista kiinni. Teet hyvää yhteistyötä sidosryhmiesi kanssa ja autat osaltasi koko ryhmää onnistumaan laadukkaan ja ajantasaisen konserniraportoinnin tuottamisessa. Olet omatoiminen, analyyttinen ja ulospäin suuntautunut. Eduksi luetaan myös aikaisempi kokemus kiinteistösijoitustoimialalta, työtä pelkäämätön ja kehittämishaluinen työskentelyote sekä joustavuus paikoin hektisessä työympäristössä.

Toivomme sinulta:

  • Vankkaa kokemusta konsernilaskennasta

  • Käytännön osaamista IFRS-raportoinnista

  • KTM tai vastaavaa koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavalta alalta

  • Positiivista asennetta ja vahvoja kommunikointitaitoja

  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja kykyä suoriutua paineen alla

  • Ymmärrystä liiketoiminnasta lukujen kautta

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

SATO tarjoaa sinulle innostavan työympäristön sekä rennon ja avoimen tekemisen meiningin, jossa jokainen on valmis auttamaan toinen toistaan. Hyvä ja valmentava esihenkilötyö on meille myös sydämen asia! SATOlaisena saat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajat työterveyspalvelut sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa sekä lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana. Tarjoamme joustavan työajan, etätyömahdollisuuden sekä modernit toimistotilat Käpylässä.

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi (CV) palkkatoiveen kera viimeistään 29.9.2021.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Financial Services Lasse Pellikka p. 050 378 3548.

Globalisaatio, digitalisaatio ja kestävä kehitys muuttavat sekä kaupunkeja että ihmisiä. Siksi asumisenkin on muututtava. Visiomme mukaisesti kukoistavissa kaupungeissa asuu hyvinvoivia ihmisiä. Missiomme on mullistaa asuminen – tarjota asiakkaillemme enemmän kuin seinät. Strategiamme keskipisteenä ovat asiakkaamme, joille haluamme kehittää koteja yhä paremmalla palvelulla. Arvomme rima rohkeasti korkealle, ihminen ihmiselle ja yhdessä onnistumisen ilo ovat läsnä arjessamme.

Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: www.sato.fi, LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube.