Sinulle

Asiakasetuja...

Telian laajakaistalla kelpaa SATOn asukkaan kruisailla

Noin 20 000 SATO VuokraKodissa on vuokraan sisältyvä Telian 10/10 Mbit laajakaistayhteys. SATOn asukkaana saat Telialta oivia etuja, vaikkei vuokraasi laajakaistaa sisältyisikään.

 • Talossa laajakaista

  Jos vuokraasi sisältyy laajakaista

  Jos kotitalossasi on Telian laajakaista, muista rekisteröidä se. Näin saat käyttöösi vuokraan kuuluvan laajakaistayhteyden. Yhteys on sinulle maksuton 10/10 Mbit nopeudella. Voit myös nostaa nopeutta etuhintaan.

  Laajakaistan kautta sinulla on mahdollisuus katsoa Telia Viihdettä omasta tv:stä tarjoushintaan. 

  Tarkista onko kotitalossasi Telian laajakaista »

  Kun olet rekisteröinyt vuokraasi kuuluvan laajakaistan käyttöösi, olet oikeutettu Etuhintoihin muista Telian palveluista.

  Katso lisää »

  Jos et ole jo rekisteröinyt laajakaistaasi, katso ohjeet Usein kysyttyä -palstalta »

 •  Talossa ei ole laajakaistaa

  Jos kotitalossasi ei ole laajakaistaa

  Jos talossasi ei ole Telian kiinteistöliittymää, niin SATOn asiakkaana saat  - 25% alennuksen Telia Kodin Netti -liittymistä sekä maksuttoman liittymän avauksen.

  Tutustu tarjoukseen » 

Näppärä peruskannettava etuhintaan Telialta

Telialta saat Acerin suorituskykyisen peruskannettavan asiakasetuhintaan. Tuotteen hinta Telian verkkokaupassa 499 €, SATOn asukkaalle vain 419 € tai 36 kk:n erissä 11,64 €/kk.

Etu on voimassa 15.5. saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Laitteita on rajoitetusti.

Tilaa koneesi täältä »

 

Muutto- ja kotisiivousta Stellalta

SATOn asiakkaana saat niin muutto- kuin kotisiivousta Stellalta asiakasetuhintaan. Muuttosiivous on hinnoiteltu asunnon koon mukaan esim. yksiö 129-172€ (sis. alv).
Säännöllisen kodinsiivouksen etuhinta SATO-asukkaalle määräytyy asunnon koon ja kuukausittaisten siivouskertojen perusteella.

Tutustu Stellan tarjoukseen» 

Sähköinen etu Fortumilta

Fortum tarjoaa uusiutuvaa energiaa ja alennusta

SATOn asiakkaana saat

 • 30 € alennuksen heti ensimmäiselle uuden kotisi sähkölaskulle
 • maksuttoman Fortum OmavastuuPlus vakuutusturvan

Fortum Vakaa on helppo ja huoleton sähkösopimus uuteen kotiisi, kun haluat 100% uusiutuvaa energiaa ja edullisen hinnan.

Lue lisää ja tee sähkösopimus helposti tästä »

Vianor pitää autostasi huolta

SATOn asukkaana saat Vianorilta autollesi rahanarvoisia etuja:

rengashotellin ensimmäinen kausi -50 %
 henkilöauton ohjauskulmien tarkastus vain 20 €
 ilmastoinnin täyttöhuolto 49 €
 katsastuspalvelu 69 € 

Lue lisää »

Muutossa sinua auttaa Niemi tai Grundell

 • Niemi

  Niemi Palvelut

  Niemen ammattitaitoinen kuljettaja ja oikean kokoinen muuttoauto suoraan SATOn asiakkaan kotiovelle edulliseen
  hintaan 45€/tunti.

  Tarjoushinta on voimassa arkisin klo 16:n jälkeen ja lauantaisin koko päivän.

  Tarjous on voimassa SATOn asiakaskortin voimassaoloaikana ja koskee kuluttaja-asiakkaita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin ja se koskee uusia tilauksia. Tarjous ei koske ulkomaanmuuttoja.

  Niemi Palvelut Oy »

 • Grundell

  Muuttopalvelu Grundell

  Muuttopalvelu Grundellista saat SATOn asiakkaana 20 % alennuksen muutoista sekä asennusavusta muuttoon liittyvissä asioissa (esim. taulujen kiinnitykset ja lamppujen asennukset).

  Kysy tarjousta puh. 010 480 4200.

  Muuttopalvelu Grundell »

Asennusapua astian- ja pyykinpesukoneisiin

Muistathan, että niin astianpesukoneen asennus on aina annettava ammattilaisen hoidettavaksi.  SATOn asiakkaana saat yhteistyökumppaneiltamme asennukset sekä astianpesu- että pyykinpesukoneille tarjoushintaan. 

Tarjoushinnat ja -ehdot vaihtelevat, joten tutustu tarjouksiin. Kannattaa myös kysyä lisätietoja suoraan yrityksiltä. Jos löydät sopivan tarjouksen, niin asennuksen tilaat valitsemaltasi yrityksiltä, joka myös laskuttaa suoraan sinua 

 • Asennustarjoukset

  Tarjoushintaista asennusapua tarjoavat seuraavat SATOn yhteistyöyritykset:

           

 ...ja iloisia asiakastapahtumia!

.
Järjestämme vuosittain runsaasti asiakastapahtumia ja mukavia mahdollisuuksia kohdata niin satolaisia kuin muita asukkaita. Tarjolla on vaihtelevasti näyttelyitä, elokuvia ja teatteria. Vuonna 2015 olimme 4 500 osallistujan voimin 18 tapahtumassa. 

Tulevat tapahtumat

Meillä fundeerataan parhaillaan kevään asiakastapahtumia. Miten on, olisiko sinulla jokin iloinen idea tai harras toive hyväksi asiakastapahtumaksi?

Kerro meille kommentoimalla tähän FB-postaukseen tai laittamalla elektronista postia osoitteeseen viestinta@sato.fi (huomaa a-kirjain viestinta-sanan lopussa)

 

Valtakunnalliset, alueelliset ja talokohtaiset tapahtumat

Alueelliset tapahtumat

SATOn asukkaat ovat ideoineet ja järjestäneet myös omia alueellisia asukastapahtumiaan ja esimerkiksi Tampereella asukkaiden oma tapahtumapäivä järjestetään vuosittain.

Talokohtaiset tapahtumat

Talokohtaiset tapahtumat ovat joko virallisia asukaskokouksia tai talon asukkaiden omaan aktiivisuuteen perustuvia talkoita, juhlia ja tempauksia.

Useissa SATOn taloissa toimii joko asukastoimikunta tai luottamushenkilö. He toimivat yhteistyössä isännöitsijän kanssa talon hallintoon ja hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Asukastoimikunta ei kuitenkaan ole ainoa yhteistyön muoto, vaan talon toimintaa tai tapahtumia voi organisoida muutenkin.

Tärkeää on kuitenkin sopia talon tapahtumista ja toiminnasta etukäteen isännöitsijän kanssa.

Alueelliset asukaskokoukset ja valtakunnallinen yhteistyöelin

Vuokra-asuntojen osalta SATO järjestää vuosittain myös virallisia alueellisia asukaskokouksia sekä valtakunnallisen yhteistyöelimen kokouksen.

Alueelliset kokoukset järjestetään yleensä syys-lokakuussa ja yhteistyöelimen kokous marraskuussa. Alueellisiin asukaskokouksiin lähetetään kutsut niiden asuntokohteiden asukastoimikuntien puheenjohtajille/luottamushenkilöille, joiden asiat ovat käsittelyssä. Kokouksissa käsitellään erityisesti yhteishallintolain mukaisia asioita.

Valtakunnallisen yhteistyöelimen kokoukseen valitaan kokousedustajat alueellisissa asukaskokouksissa.

 

Kotitalon treffit

Kotitalon treffeillä tapaat talosi yhteyshenkilöt SATOsta, Realiasta ja huoltoyhtiöstä kaikki samalla kertaa. Käymme läpi mm. talon yhteiset tilat ja pelastussuunnitelman.

Treffeillä pääset tutustumaan omatoimiselle remontoijalle tarkoitetun maksuttoman remonttisetin maalien värisävyihin. Paikalla on myös näppärä remonttimies, jos kodistasi löytyy pientä korjattavaa, tarvitset apua taulun kiinnitykseen tai vaikka palohälyttimen patterinvaihtoon. 

Esimerkiksi Lahden Kiekkokadun talotreffeillä syyskuun lopussa istutettiin pihalle 100 kukkasipulia - toivottavasti kaikki sata puhkeavat satavuotisen Suomen kunniaksi kukkaan ensi keväänä!

Kotitalon treffeistä tiedotetaan erikseen ilmoitustaululla. 

Siirry alkuun