SATO panostaa asukkaiden suojaamiseen koronavirukselta

Mar 16, 2020

Teemme SATOssa kaikkemme koronavirus COVID-19:n leviämisen ehkäisemiseksi. Noudatamme viranomaisten ohjeita sekä erityistä varovaisuutta kaikessa toiminnassamme. Olemme tehneet toimintaamme muun muassa seuraavia muutoksia ja olemme koostaneet niistä ohjeet asiakkaillemme: sato.fi/terveysohjeet.

Teemme toistaiseksi SATOkoteihin vain välttämättömät käynnit. Näissä tilanteissa kerromme asukkaillemme tarkemmin tarpeellisista varotoimista.

Siivoamme tehostetusti kotitaloissamme, ja keskitymme erityisesti pintojen hygieniatasoon.

Olemme pyytäneet asukkaitamme välttämään yhteistilojen käyttöä. Yhteiskäytössä olevat sauna- ja pesutilat on suljettu 17.3. alkaen.

Vuokrauksen palvelupisteemme Helsingissä, Turussa ja Tampereella ovat toistaiseksi auki vain ajanvarauksella.

Henkilöstömme tekee etätöitä niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista. Myös kokoukset ja koulutukset pidetään etäyhteyksien avulla. Vältämme osallistumista yli 50 henkilön tilaisuuksiin, emmekä itse järjestä asiakas- tai henkilöstötilaisuuksia.

Suomen hallitus on kieltänyt matkustamisen. Tällä hetkellä ulkomaan matkalta palatessa satolaiset jäävät hallituksen ohjeen mukaisesti kahdeksi viikoksi etätöihin kotiin ennen paluuta työpaikalle.

Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta tai puhelimitse. Jos asiakkaamme asuu jo SATOkodissa, suosittelemme lämpimästi ottamaan käyttöön OmaSATOn osoitteessa oma.sato.fi. Vastaamme OmaSATOn kautta tulleisiin viesteihin nopeimmin.

Asiakaspalvelumme tavoittaa myös sato.fi:n chatin kautta tai laittamalla viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@sato.fi. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 334 443. Puhelinpalvelumme saattaa ajoittain ruuhkautua tai olla poissa käytöstä.

Lisätietoja: Miia Eloranta, markkinointi- ja viestintäjohtaja, p. 050 441 4221, miia.eloranta@sato.fi