Muutoksia SATOn johtoryhmässä

10/20/2016

SATO Oyj, Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus, 20.10.2016 klo 13:40

Liiketoimintajohtaja Tuula Entelä on ilmoittanut siirtyvänsä eläkkeelle vuoden vaihteessa. Tuula Entelä jatkaa Senior Advisorina ja johtoryhmän jäsenenä 31.12.2016 saakka. Lisäksi hän vastaa Pietarin ja SATO HotelliKoti - liiketoiminnoista sekä uusien johtoryhmän jäsenten perehdyttämisestä. Tämän jälkeen vastuu Pietarin liiketoiminnasta siirtyy toimitusjohtaja Saku Sipolalle ja SATO HotelliKoti -liiketoiminnasta liiketoimintajohtaja Antti Asteljoelle.

Entelän vastuulla oleva kehitystoiminta siirtyy SATOn nykyiselle markkinointi- ja viestintäjohtajalle Monica Arolle, joka on nimitetty SATOn kehitysjohtajaksi 28.11.2016 alkaen. Aro jatkaa SATOn johtoryhmän jäsenenä.

SATOn markkinointi- ja viestintäjohtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 28.11.2016 alkaen VTM Miia Eloranta, 43.v. Eloranta siirtyy SATOon ISS Palvelut Oy:stä, jossa hän on toiminut viestintä- ja markkinointijohtajana viimeisen kolmen vuoden ajan. Aiemmin hän on toiminut viestintäjohtajana Bioenergia ry:ssä ja viestintä- ja markkinointiliiketoimintayksikön johtajana Soprano Oyj:ssä.

SATOn talousjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty OTK, varatuomari, eMBA Markku Honkasalo, 52 v. Hän aloittaa tehtävässä 1.12.2016. Honkasalon vastuualueena on SATOn talous- ja rahoitusasiat, tietohallinto sekä hankintatoimi.  Honkasalo siirtyy SATOon Componenta Oyj:n talousjohtajan tehtävästä. Ennen Componentaa Honkasalo on toiminut talousjohtajana Valmet Oy:ssä ja Rautaruukki Oyj:ssä sekä eri tehtävissä paperi- ja pankkisektoreilla.

Konsernin johtoryhmän jäsenet raportoivat tehtävissään toimitusjohtaja Saku Sipolalle.

Lisätietoja:

SATO Oyj
Toimitusjohtaja Saku Sipola, p. 0201 34 4001 ja 040 551 5953

www.sato.fi

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista vuokranantajista. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakkuuskokemus. SATOn omistuksessa oli Q2/2016 lopussa yhteensä noin 25 400 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 323,4 miljoonaa euroa, liikevoitto 196,5 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 159,4 miljoonaa euroa. SATOn sijoitusomaisuuden arvo on noin 3,2 miljardia euroa (Q2/2016).

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin