Peijinkuja 6 ja 10, Finnoo, Espoo

Koti merellisestä Finnoosta

SATO rakennuttaa Espoon Finnooseen kaksi kahdeksankerroksista kerrostaloa ja yhden 13-kerroksisen kerrostalon, joissa on yhteensä 257 asuntoa sekä yksi vuokrattava liiketila katutasossa. Asuintalojen käyttöön tulee lisäksi piha-alueet ja pihakannen alainen pysäköintilaitos.

Onko merinäköala sinun juttusi?

Kerrostalon kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja osasta asuntoja aukeaa myös hienot merinäköalat. Peijinkujalta on lyhyimmillään merenrantaan vain noin yhden kilometrin kävelymatka ja uusi Finnoon metroasema sijaitsee viereisellä kadulla.

Luonnonläheistä tunnelmaa ja loistavat liikenneyhteydet

Kehittyvä Finnoon alue on uusi merellinen tiiviiseen rakentamiseen perustuva kaupunkialue Länsimetron jatkeen varrella. Uudessa Finnoossa yhdistyvät urbaani kaupunkiympäristö, aluetta ympäröivät vehreät viheralueet sekä merenranta. Ensi vuonna valmistuva Länsimetron jatke tuo alueen asukkaille nopeat ja sujuvat joukkoliikenneyhteydet. Ensimmäiset asukkaat ovat jo muuttaneet alueelle ja nyt rakenteille lähtevät talot Peijinkujalla käynnistävät seuraavan vaiheen alueen rakentamisessa.

Finnoon metroaseman seutu oli aiemmin rakennuskannaltaan pientalovaltaista aluetta. SATOn omistamalla tontilla ollut rivitalokiinteistö purettiin nyt rakennettavien kerrostalojen alta.

Viihtyisää ja kestävää kerrostaloasumista

SATOn uusien vuokra-asuntojen suunnittelussa huomioidaan aina energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut sekä muuntojoustavuus. Osa yksiöiden kantavista betoniseinistä on korvattu asuntojen välisillä kevyillä seinillä. Näin ne ovat tarvittaessa yhdistettävissä naapuriasuntoihin, mikäli nykyistä suuremmille asunnoille on kysyntää tulevaisuudessa.

Kohde on A-energialuokkaa. Peijinkujan asuntojen lämmitysmuoto on kaukolämpö ja rakennuksessa on myös aurinkovoimalat kaikkien kerrostalojen vesikatoilla.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi ja kerromme lisää!

Jätä yhteystietosi

Toimivat yhteistilat ja tyylikäs yleisilme

Asuinrakennuksessa on kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle asunnolle sekä varastotilat polkupyörille. Osa asuntojen irtaimistovarastoista sijaitsee asuinkerroksissa kätevästi oman asunnon sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Asunnoista pääsee suoraan hissillä pysäköintilaitokseen, jossa on yhteensä 100 autopaikkaa ja lisäksi viereisen korttelin pysäköintilaitoksessa on 30 autopaikkaa. Kaikilla autopaikoilla on sähköauton latausmahdollisuus.

Korkeimman 13-kerroksisen talon ylimmässä kerroksessa on asukkaille kolme yhteissaunaa, joiden lauteilta voi ihailla merinäköaloja. Lisäksi ylimmässä kerroksessa sijaitsee asukkaiden käytössä oleva kerhotila, jonka parvekkeelta on aukeaa Finnoon alueen merelliset maisemat. Kortteliin rakentuva viihtyisä piha-alue on SATOn ja kahden ulkopuolisen kerrostaloyhtiön asukkaiden yhteiskäytössä.

Etkö jaksa odottaa?

Katso täältä uudet ja uudistetut SATO VuokraKodit, jotka ovat jo varattavissa tai juuri valmistuneet.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutiset uusista SATO kodeista ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje