Mistä saan uuden kotini avaimet?

Saat uuden kotisi avaimet vuokrasopimuksen alkamispäivänä. Jos alkamispäivä osuu viikonloppuun tai se on juhlapyhä, saat avaimet seuraavana arkipäivänä kello 12:n jälkeen.

Jos kirjoitit paperisen sopimuksen, löydät avaimen noutopaikan osoitteen saamasi Viihdytään kotona -oppaan takataskusta. Jos taas teit sähköisen vuokrasopimuksen, olemme lähettäneet avaimen noutopaikan osoitteen sähköpostiisi. Älä vastaanota avaimia suoraan edelliseltä asukkaalta äläkä luovuta niitä seuraavalle asukkaalle, sillä pidämme kirjaa avaimista ja veloitamme puuttuvista.

Kun haet avaimet, ota mukaasi
• voimassa oleva virallinen henkilötodistus (esimerkiksi passi tai ajokortti)
• allekirjoitettu vuokrasopimus
• kuitti vakuusmaksusta

Huom! Toistaiseksi emme luovuta avaimia valtakirjalla. Ainoastaan sopimuksen allekirjoittaja voi noutaa avaimet.

Lisäavaimia voit tilata OmaSATOsta.

Jos avaimesi katoaa, ota meihin yhteyttä esimerkiksi OmaSATOn kautta. Avainten sarjoitusten hinnat näet asiakaslaskutushinnastosta.

Kun muutat pois SATOkodista

Kun olet siivonnut asunnon ja muuttanut tavarasi uuteen kotiin, palauta kaikki vanhan kodin avaimet viimeistään sopimuksen päättymispäivää seuraavana arkipäivänä klo 12:een mennessä.

Varmista avainten palautuspaikka muuttokirjeestä tai asiakaspalvelusta. Avaintenpalautuspaikan aukioloajat kannattaa tarkistaa jo etukäteen netistä.

Muista palauttaa myös turvalukon ja mahdollisen autopaikan lämpötolpan avaimet. Jätäthän turvalukon auki pois muuttaessasi.

On tosi tärkeää, että et luovuta kotiavaimiasi suoraan seuraavalle asukkaalle. Pidämme kirjaa avaimista ja laskutamme sinulta puuttuvat avaimet sekä lukkojen uudelleensarjoituksen.