Minkälaisia vuokra-asuntoja SATOlla on?

SATO VuokraKoti on ratkaisu sinulle, joka haluat pitkäaikaisen kodin luotettavalta vuokranantajalta. Tarjoamme monenlaisia mukavia ja mahtavia kaupunkikoteja - yksiöitä, kaksioita, perheille passeleita ja senioreille sopivia.

Asunnon sijainti on asiakkaillemme yksi tärkeimmistä, ellei tärkein valintakriteeri. SATOn vuokra-asunnot sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereen ja Turun talousalueilla sekä Pietarissa. Sijainnilla on myös keskeinen merkitys asuntojen arvon kehitykselle ja siksi noin 80 prosenttia asunto-omaisuudesta sijaitsee Helsingin seudulla. SATO VuokraKodit ovat julkisten liikenneyhteyksien varrella ja lähellä palveluja, mikä omalta osaltaan hillitsee toiminnastamme syntyvää hiilijalanjälkeä.

Suomen suurimmissa kaupungeissa yhden ja kahden hengen talouksien osuus on noin 70-80 prosenttia. Viime vuosien aikana asumiskustannusten osuus tuloista on noussut, mikä on entistä vahvemmin suunnannut kysyntää pienikokoisiin asuntoihin. Asumisessa arvostetaan väljyyden sijaan mm. pohjaratkaisun toimivuutta, parveketta ja pintamateriaaleja. SATO VuokraKodeista 70 prosenttia on yksiöitä ja kaksioita, ja asuntojemme keskipinta-ala on 56,2 m².

Asuntomme ovat asiakkaittemme koteja, joissa haluamme heidän viihtyvän. Pidämme huolta talojen sekä pihojen kunnosta ja siisteydestä. Säännöllisillä kodin huoltokäynneillä tarkastamme asunnon huoltotarpeet ja palvelupäällikkö koordinoi talossa tapahtuvaa korjaustoimintaa. Asukkaillamme on mahdollisuus myös kunnostaa itse kotiaan SATOn tarjoamalla omatoimiremonttisetillä, joka sisältää pintaremonttia varten valinnaisia materiaaleja ja työvälineitä.

Suunnitelmallisella korjaustoiminnalla kehitetään SATOn asuntokannan laatua. Seuraamme vuokra-asuntojen kuntoa kahden vuoden välein tehtävillä huoltokäynneillä, joiden yhteydessä korjaamme pikkuviat ja kartoitamme isommat korjaustarpeet. Huoneistotarkastukset tehdään pääosin omana toimintana.

Suurimmassa osassa kotejamme asumisaika on vähintään vuoden. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, ja sen voi irtisanoa päättymään aikaisintaan joko kuuden tai kahdentoista kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Näissä kodeissa vakuus on pyöreät 0 euroa!

Uudenlaisia osaomistusasuntoja

SATO JoustoKoti on uusi osaomistuksen muoto, jossa pääset pienellä alkupääomalla käsiksi unelmiesi kaupunkikotiin heti kaupat tehtyäsi. Viiden vuoden osaomistusajan jälkeen voit lunastaa asunnon kokonaan itsellesi. Voit myös myydä osuutesi takaisin SATOlle ja joko muuttaa kokonaan pois tai jäädä asumaan tuttuun kotiin vuokralle.

SATO JoustoKoti sopii muutostilanteisiin. Olet kenties myynyt kotisi pikkupaikkakunnalla ja haluat muuttaa Helsinkiin. Tai olet säästänyt ensimmäistä omistusasuntoasi varten pienen summan, muttet vielä halua sitoutua isoon asuntolainaan. Tai olet ehkä epävarma lähitulevaisuudestasi - pysytkö tässä kaupungissa vai muutatko kahden vuoden päästä tuohon toiseen.

Osaomistusasunto elämäsi alkuihin.

SATO JoustoKoti