Runoratsunkatu 5

Espoo, Leppävaara
28 - 81 m2
1 asunto vapaana

Elämänmakuista asumista Vermonniityssä

Modernit vuokra-asunnot Leppävaaran kupeessa

Runoratsunkatu 5 on moderni 16-kerroksinen tornitalo, joka on osa nykyaikaista kaupunkiarkkitehtuuria edustavaa valoisaa kotikorttelia. Talossa on 117 SATO VuokraKotia, kompakteista yksiöistä ja kaksioista tilaviin saunallisiin koteihin.

Uuden talon mukavuuksiin kuuluvat hyvin toimivat yhteistilat: varastotiloja, pesula ja kuivaushuone sekä viihtyisät saunaosastot 2. ja 14. kerroksessa. Lastenvaunuille on oma säilytystilansa ja polkupyörille on runsaasti paikkoja polkupyörävarastoissa. Autopaikat ovat pääosin pihakannen alla olevassa autohallissa, joka on yhteinen korttelin kahden muun talon kanssa. Autohallista on hissillä esteetön kulku omalle kotiovelle asti. Asunnot parvekkeineen ja terasseineen sekä talot pihoineen ovat savuttomia.

Leppävaaran kehittyvä kaupunkimiljöö tarjoaa asuntojen lisäksi työpaikkoja sekä loistavat liikenneyhteydet ja kaupalliset palvelut. Monipuolinen kauppakeskus Sello elokuvateattereineen ja konserttisaleineen sijaitsee lähistöllä, juna-aseman vieressä. Juna-asemalta lähtee myös useita seutuliikenteen ja Espoon sisäisen liikenteen bussilinjoja. Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja sekä esimerkiksi kirjasto ja teatteri. Ulkoilun ystävät arvostavat monipuolisia kävelyreittejä ja kuntoilijoiden iloksi alueella sijaitsevat mm. jäähalli, uimahalli, golf-range, ratsastuskoulu ja laaja urheilupuisto.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Kuivaushuone
Pesutupa
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

117


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 28 - 34 m2
2h: 34 - 48 m2
3h: 56 - 81 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kuivaushuone, Pesutupa, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Heidi Lindholmasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi