Aapelinkatu 1 Matinkartanontie 2 ja 6

Espoo, Matinkylä
28,5 - 112 m2
1 asunto vapaana

Remontoidut vuokra-asunnot Matinkylässä

Kävelymatka Iso Omenaan

Aapelinkadulla ja Matinkartanontiellä on useampi talo samassa yhtenäisessä pihapiirissä. Vehreät leikkipihat, lapsiystävällinen ympäristö ja meren läheisyys tekevät alueesta viihtyisän kotiseudun. 1970-luvun talot on remontoitu vastaamaan tämän päivä asumisen vaatimuksia, ja asunnot ovat saaneet uuden raikkaan ilmeen. Taloissa on yhteensä 107 asuntoa, tehokkaista yksiöistä 112 neliön perheasuntoihin. Valoisissa huoneistoissa on 70-luvun alun tapaan isot ikkunat ja selkeät, helposti kalustettavat tilaratkaisut. Isommissa kodeissa on lasitettu parveke, joka suuntautuu kaakkoon tai lounaaseen.

Remontin yhteydessä myös yhteiskäytössä olevat tilat on kunnostettu. Talojen kellarikerroksista löytyvät asukkaiden yhteiskäytössä oleva kerhotila, saunaosastot ja pesulat sekä erilliset kuivaushuoneet. Irtaimistovarastot ja lastenvaunujen ja harrastusvälineiden varastot ovat myös kellarikerroksissa. Vehreällä piha-alueella on leikkipaikkoja, oleskelualueita sekä jätteenlajittelupiste. Pysäköintialueet sijaitsevat omilla tonteillaan talojen läheisyydessä.

Matinkylässä kaupat, harrastuspaikat ja palvelut ovat lähettyvilläsi. Kävelymatkan päässä olevasta Iso Omenasta löydät kaikki tarvitsemasi päivittäispalvelut, mm. kaupat, ravintolat ja elokuvateatterin. Espoon kaupungin palvelutorilla on kirjasto ja terveysasema sekä muita julkisia palveluita. Metroasema ja bussiterminaali tarjoavat erinomaiset yhteydet eri puolille Espoota ja Helsingin suuntaan. Esimerkiksi matka Tapiolaan vie metrolla viitisen minuuttia ja Helsingin Rautatientorille parikymmentä minuuttia.

Matinkylässä ulottuvillasi on myös mainiot ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Matinkylän urheilupuisto jalkapallo- ja tenniskenttineen, jäähalli, skeittipuisto ja BMX-rata ovat lähistöllä. Espoon Rantaraitin ja Keskuspuiston laajat virkistys- ja ulkoilumaastot tarjoavat verrattomat puitteet ulkoiluun merellisissä maisemissa. Matinlahden rannassa kelpaa viettää kesäpäiviä.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Ulkoiluväline­varasto
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Pesutupa
common.features.CLUBHOUSE_RENTABLE
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

107


Rakennusten lukumäärä

5


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 5h+


Asuntojen koot

1h: 28,5 - 32 m2
2h: 45 - 61 m2
3h: 73 - 80 m2
5h+: 112 - 112 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ulkoiluväline­varasto, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Pesutupa, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@matinkylanhuolto.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Martin Kollamaaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Matinkylän Huolto Oy / Huolto, Gräsantörma 2, 2.kerros (Aspa), 02200, Espoo09 8046 3211sato@matinkylanhuolto.fi