Kappelirinne 4

Espoo, Niittykumpu
26,5 - 82 m2
24 asuntoa vapaana

Kävelymatka kouluihin, kauppoihin ja Metrolle

Uusi koti Niittykummussa

Kappelirinne 4 on seitsemänkerroksien talo osana nykyaikaista korttelia, johon rakennetaan myöhemmin kaksi muuta asuintaloa. Rakennuksessa on yhteensä 77 SATO VuokraKotia, kompakteja yksiöitä ja kaksioita, tehokkaita kolmiota sekä perheasunnoksi sopivia 82 neliöisiä, 4h+kt+s -asuntoja. Kaikissa kodeissa on modernin tyylikkäät ja valoisat tilat. Kansipihan tai maan tasalla olevissa asunnoissa on oma piha, jossa ruukkupuutarhurin kelpaa harrastaa. Ylempien kerrosten yksiöissä on ranskalaiset parvekkeet ja isommissa asunnoissa lasitetut parvekkeet. Upouuden talon mukavuuksiin kuuluvat myös toimivat yhteistilat: saunaosasto ja pesula kuivaushuoneineen sekä ulkoiluväline-, lastenvaunu- ja irtaimistovarastot ovat talon alakerroksissa. Erillisessä piharakennuksessa on koko korttelin asukkaiden yhteinen kerhotila. Kaikkien korttelin asukkaiden käytössä on myös viihtyisä kansipiha ja kaikkien kolmen talon saunaosastot. Autopaikkoja on pihalla ja korttelin yhteisessä paikoitushallissa pihakannen alla. Talon lämmönlähde on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta auringon energiaa.

Niittykumpu sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien ääressä. Länsiväylä, Turun moottoritie ja kehätiet I ja II tarjoavat nopeat liikenneyhteydet omalla autolla liikkuville. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Kappelirinteestä on metrokeskus, josta Länsimetro vie minuutissa Tapiolan urheilupuiston liikuntakeskukseen ja Matinkylän Iso Omenaan. Kahdessa minuutissa pääsee Tapiolaan ja Kamppiin matka kestää n. 14 minuuttia. Metrokeskuksesta löytyy myös erinomaiset kaupalliset palvelut: kaksi markettia, erikoiskauppoja sekä ravintoloita ja kahviloita. Myös suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut löytyvät lähietäisyydeltä.

Talon esite, pdf »Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Talosauna
Kerhohuone
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Pesutupa
Kuivaushuone
Väestönsuoja

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

77


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 26,5 - 29,5 m2
2h: 42 - 47,5 m2
3h: 55 - 69,5 m2
4h: 82 - 82 m2


Yleiset tilat

Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna, Kerhohuone, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Pesutupa, Kuivaushuone, Väestönsuoja


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Matias Peltonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Matinkylän Huolto Oy /Huolto, Gräsantörmä 2, 2. krs, 02200, ESPOO0980463211sato@matinkylanhuolto.fi