Yläkartanontie 25

Espoo, Soukka
35,5 - 55 m2
0 asuntoa vapaana

Selkeitä linjoja arvostavalle

Soukan kauneimmat kodit

Tässä Espoonlahden urheilupuiston kupeessa sijaitsevassa talossa on vuokrattavana hyvin suunniteltuja kaksioita ja tilavia yksiöitä. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Kodikkaissa kolmikerroksisissa taloissa sijaitsevien asuntojen lattiamateriaalina on lakattu tammilautaparketti. Kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys, tumma ruskeaan vivahtava lattialaatoitus sekä isoilla valkoisilla laatoilla kaakeloidut seinät. Keittokomeroiden valkoiset selkeälinjaiset kaapistot täydentyvät kalustevälin tummanruskealla mosaiikkilaatoituksella ja tammilaminaattityötasoilla. Varusteina valkoiset UPOn keraaminen liesi, astianpesukone ja jää-pakastinkaappi. Yksiöiden parvekkeet avautuvat luoteeseen, kaksioiden etelään ja lounaaseen.

Soukan leimaa-antavin piirre on meren läheisyys ja upea luonto. Läheisessä Suvisaaristossa on kauniiden kävelypolkujen lisäksi mm. uimaranta. Alueella on kirjasto, useita päiväkoteja sekä ala-asteen koulu. Päivittäispalvelut löytyvät Soukan ostoskeskuksesta kävelyetäisyydeltä ja suuremmat hankinnat saa helposti tehtyä Kauppakeskus Lippulaivassa Espoonlahdessa tai Kauppakeskus Iso Omenassa Matinkylässä. Soukkaan ajaa Helsingistä noin 25 minuutissa ja bussillakin matka taittuu reilussa puolessa tunnissa. Länsimetron valmistuttua julkisella liikenteellä kulkeminen on vieläkin joustavampaa.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

5


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 35,5 - 35,5 m2
2h: 55 - 55 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot etunimi.sukunimi@etuisannointi.fi. Ei sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy / Espoo, Soukantie, Soukantie 13, 02360, ESPOO(09) 801 3044asiakaspalvelu@braleva.fi